Oxobis61
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-18-2022 07:57 PM (Last edited 05-18-2022 07:58 PM ) in
Galaxy S
Arkadaşlar bir süredir whatsapp ile yolladigim videolarin sesi gitmiyor. Yani vodeo sessiz olarak gidiyor
Baya arastirdim bisey bulamadim. En son tespitim, videoyu samsung galeriden kırparsam o videoyi whatsapp ile yollayinca sessiz olarak gidiyor.
Ama videoya hiç dokuadan, cekip direkt olarak yollarsam sorunsuz gidiyor.
Whatsappa yazdim ama cvp vermediler. Simdi sorun kimde onu da bilemiyorum. Whatsappi sildim kurdum. Galeri uygulamasini sifirladim ama cozum olmadi.
Telefona format at demeyin bunu yapamam. Cok fazla uygulama var onlari tekrat kuracak vaktim yok.
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
2 Comments
Oxobis61
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-18-2022 08:07 PM in
Galaxy S
Sadece şöyle bir cozum buldum. Videoyu kirptıktan sonra, kopyasini kaydet seklinde kaydedince, whatsappta sorunsuz olarak sesli şekilde gidiyor
Oxobis61
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-18-2022 08:11 PM (Last edited 05-18-2022 08:12 PM ) in
Galaxy S
Whatsappa rapor yolladim. Muhtemelen ilgileneceklerdir.
Muhtemelen şundan dolayi hata oluyor, galeride videoyu kirpinca, eski halini silmiyor. Yani eski haline geri donülebiliyor. Muhtemelen bu durum, videoyu yollarken bir hataya sebep oluyor. Benim anladigim bu..
onceden galeride resim duzenleme icin geri dönme var idi. Ama video icin yoktu. Video duzenlenince o sekilde kaydediyordu. Eski hali siliniyordu yani. Orjinal video silinmemesi icin kopya kaydet diyorduk. Simdi ise video duzenlemede bile eski halini saklıyor..
Muhtemelen şundan dolayi hata oluyor, galeride videoyu kirpinca, eski halini silmiyor. Yani eski haline geri donülebiliyor. Muhtemelen bu durum, videoyu yollarken bir hataya sebep oluyor. Benim anladigim bu..
onceden galeride resim duzenleme icin geri dönme var idi. Ama video icin yoktu. Video duzenlenince o sekilde kaydediyordu. Eski hali siliniyordu yani. Orjinal video silinmemesi icin kopya kaydet diyorduk. Simdi ise video duzenlemede bile eski halini saklıyor..