cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamera sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
153 Views
kimyaciiyiz
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar, hayatımda ilk kez iphone dışında bir telefon kullanmaya başladım. Öneri üzerine s23 aldım ancak kamerası bana çok garip geliyor. Özellikle whatsapp üzerinden görüntülü konuşma yaparken kendi görüntüm soluk çıkıyor. 8K video özelliği var ama yine aynı şekilde inanılmaz soluk. Yapmam gereken bir kamera ayarı var mı? Çok yapay çıkıyor fotoğraflar. Videoları vs izledim herkes kamerasına ölüp bitiyor ama beni pek tatmin etmedi. Sizlerden ricam yapmam gereken bir şey varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum. 

9 Comments
SerCnYtmez
Active Level 6
Galaxy S
Bu androidin temel sorunu... Sosyal medya uygulamaları androidi sevmiyor maalesef...
kimyaciiyiz
Active Level 2
Galaxy S
Yani en iyisini de alsak durum bundan ibaret diyorsunuz...
0 Likes
kereewm
Active Level 6
Galaxy S
Android 15 güncellemesi ile sosyal medyalarda kamera optimizasyonu düzeltilecek. Bekleyin 🙏😊
0 Likes
kimyaciiyiz
Active Level 2
Galaxy S
Inşallah o zaman beklemedeyiz 🙏
s24fe
Active Level 10
Galaxy S
S23 değilde S24 almaliydiniz.Provisiual Engine var resimler çok daha iyi işleniyor.Kamerada sol tarafta fotoğraf stilleri(filtreler) var oradan canlı filtresini biraz kısıp kullanırsanız elma codec'i gibi çekiyor.
0 Likes
kimyaciiyiz
Active Level 2
Galaxy S
Akilli telefon hayatima iphone 2g ile başlayıp 15'e kadar devam ettim. Kullanabilir miyim kullanamaz miyim diye dusunup butceyi bir miktar duşurdum o yuzden s24 almadim arada ciddi fiyat farki vardi maalesef. Sordugum herkes de aralarinda oyle aman aman bir **bleep** yok dedigi icin s23'e yöneldim hata yaptik gibi gozukuyor
0 Likes
s24fe
Active Level 10
Galaxy S
Maşallah Apple'da çalışan adam bile bu kadar Apple'a bağlı degildir😊😊
En üst amiral'i almalıydınız bu biraz hata olmuş ama yeni gelecek olan güncellemeyi bekleyin optimizasyon konusunda artıları olacak.Android kişiselleştirilebilir olduğundan kendi renk ayarlamalarınızı yapın.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Galaxy storeden kamera asistanı indir ve apple pro modelden gectiseniz düz s23 ondan biraz **bleep** olacak ne yazıkı ultra almanız lazım pro rakip ultra yani düz 15 ten gectiseniz su ayarları denryin bende düz s23 var ve düz s23 ve düz s24 nerdese yok **bleep** ama sunuda demrdrn gecemem ip 15 rakip s24 tur1737060790064.jpg1737060790081.jpg1737060790114.jpg1737060790128.jpg
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
.1737060812467.jpg1737060812483.jpg