Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Dün güncelleme sonrası kamera performansında değişimler **bleep** ettim umarım daha da iyiliştirilir çünkü eski kaliteyi arattırıyor şu an :( View Post
S21fe exynos için halen bekliyoruz... View Post
Arkadaşlar yeni güncellemede sorunlar var mı takılma batarya vs View Post
Telefonu aldığımdan bu yana hiçbir zaman Telefonu gün içinde 2 defa şarja takmadım. Bu sorun ne zaman çözülecek ne yapılması lazım. Format atan da... View Post
S24 ultra'ya Google play guncelmesi geldi , yaptıktan sonra one ui home'e ve bir kaç Samsung uygulamasına de güncelleme geldi. View Post
hattımı kullanım süresi dolduğu için sim1 den sim2 ye taktım ama hala telefonda sim2 ye taktım ama telefonda hala sim1 gösteriyor sim2 göstermiyor s24... View Post
S24 ultra başka telefona şarj aktarımı yapmak için özelliği açıyorum fakat şarj etmiyor şarjım 80 olmasına rağmen View Post
yd telefonun ilk 4 ay kullanım hakkı bitti sim kartı sim 1 den çıkarıp sim 2 ye taktım ama telefon algılamadı hala sim1 diyor ne yapmalıyım ikinci 4... View Post
pil sağlığı sizce nasıl s21 fe sd View Post
User | Likes Count |
---|---|
1433 | |
1348 | |
1310 | |
896 | |
766 |
User | Count |
---|---|
46 | |
44 | |