Original topic:

Pil

(Topic created on: 05-14-2025 11:07 AM)
243 Views
heim990
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

pil sağlığı sizce nasıl s21 fe sd
10 Comments
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Ortalamanın altında
heim990
Active Level 6
Galaxy S
nasıl düzeltebilirim düşük güçte kullanmama rağmen böyle
0 Likes
Fikr-itekno
Expert Level 1
Galaxy S
Güncellemeyi yeni yaptınız, wipe cache işlemi yapmanızı öneririm sonrasında ise daha önce batarya kalibrasyonu yapmadıysanız yapmanızı ardından 2 hafta kadar güç tasarrufu kapalı halde kullanıp tekrardan ekran sürenizi kontrol etmenizi öneririm
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Kötü.
Burchina
Expert Level 5
Galaxy S
Kötü degil ..ne kadarlık cihaz..bendede 21fe var 2.bucuk sene oldu ilk 2 seneye yaklaşık 120 de 7 saat veya biraz geçiyordu süre alıyordum son 5 aydır falan 120de 6 saate yakın alıyorum hala .bence iyi.ben yedek iki tane batarya alıyorum servisten.zamani gelince kendim degisiyorum.meselea bunu 4 -5 aya daha kullanırım sonra değişim yapacağım kaldığım yerden devam.sizdekide eğer Garanti var ise değişim yapın ama garanti bitti ise ücretli değişim yapın isterseniz.pek yapacağınız bir şey yok sadece karanlık modda kullanın eğer aydınlık kullanıyorsanız ve çoğu uygulamayı derin uyku moduna alın.isterseniz 60 hz cekin birde
heim990
Active Level 6
Galaxy S
garanti var fakat ekranda ölü piksel var apple orjinal şarj kullanıyorum diye garantiden çıkarabilieler dolayısıylada bataryayı değiştirmezler
Burchina
Expert Level 5
Galaxy S
Sanmam apple şarj kullanıyor diye ret olmaz anlamazlar sanırım.garanti var ise bence gönderin zaten ölü pikselsde varmış.
heim990
Active Level 6
Galaxy S
vatanda sordum kablosuna kadar anlayaniliyorlar dedi serviste zaten şarj cihazınızla birlikte getirin dedi
Burchina
Expert Level 5
Galaxy S
Ama şarjı gönderme gerek yok ki onu gondermeyeceksin zaten.nasil anlasinlar neyle şarj edildiğini sanmam 🤔boşver hocam onları gönder bişey olmaz .iki haftaya falan yaparlar