Original topic:

Veda.

(Topic created on: 01-27-2025 04:20 PM)
311 Views
weqter
Active Level 3
Options
Galaxy S

Evet arkadaşlar bugün itibariyle buraya ilk yazdığım gönderide telefonda bir sorun olduğunu paylaşmıştım. 8 günlük iken ekran sorunu oluşmuştu. Servis ürünün sorunsuz olduğunu beyan etmişti tabi ilk başta sorunlu olduğunu kabul ettiği halde. Neyse ki THH kararı sonucunda olumlu sonuç aldım ve bugün ilgili firma müşteri memnuniyeti kapsamında iade yapacaklarını söyledi. Samsung güzel bir marka telefonu da çok isteyerek almıştım ama teknoloji şans isi kusurlu telefon denk geldi tekrar hangi telefonu alayım bilmiyorum ama burada yorum yazdığım ve bana yorum yapan herkese teşekkür ederim. Allah'a emanet olun.

14 Comments
Reaal
Active Level 5
Galaxy S
Paranız varsa elbette iPhone alın
Galaxy S
Paranız varsa elbette Samsung alın.
uthKhu
Active Level 7
Galaxy S
Bak soyle düşün normal modeller arasinda tabiki samsung cok daha iyi s23 s24 ip 15 ten dahi iyi telefonlar lakin iş pro ve ultra modellerini karşılaştırmaya gelince 15 pro max dahi s25 ultraya tercih edilebilir kalıyor özellikle kamera video konusunda samsung ne zaman androidden ayrılıp kendi guvenli ve stabil işletim sistemini kurarsa ozaman ultra modelleri pro max lerden gercek anlamda cok daha iyi olacaktir
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
Burdaki çoğu kullanıcı zaten parası olduğu için samsung alıyo siz eğer sırf paranız yetmediği için samsung kullanıcısı iseniz umarım en kısa sürede apple geçmeniz dileğiyle
Reaal
Active Level 5
Galaxy S
Yorumumun altında Samsung daha iyi iPhone daha iyi tartışması yapmayın arkadaşlar. Herkesin tercihi aynı olacak diye kaide yok. Ayrıca iPhone almak isteyip parası yetmeyenler diğer markalara yöneliyor dolaylı olarak. Ama herkesin kendi seçimi sonuçta.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
😂😂
0 Likes
GrangerReis
Active Level 6
Galaxy S
Sizin adınıza sevindim iade kararında. Kendinize iyi bakın. Şimdiden başarılar dilerim.
weqter
Active Level 3
Galaxy S
Teşekkür ederim
0 Likes
GrangerReis
Active Level 6
Galaxy S
Bu arada Geçmiş olsun