Original topic:

S26 ultra s-pen

(Topic created on: 03-19-2026 08:00 PM)
506 Views
Mrclownss
Active Level 3
Options
Galaxy S
Arkadaşlar bilmiyorum farkettinizmi ama s26 ultrada spen oldukca fazla incelmiş ve spen tuşu daha kalitesiz hissettiriyor ve yuvarlak koşeler ultra serisini çok normal bir telefon gibi duruyor asiri siradan bir kere spen icin koseli ve o karakterislik tasarima geri donmeleri gerekli ve spene bluetooth gelmeli işlevsel olmalı yada bir mikrafon mesela video cekerken ozellikle icerik uretenler speni cikarip mikrafon gibi konusabilirler ve bence amacları speni yavas yavas telefondan çıkarıp kaldirmak buda s serisi altinda note serisine veda etmek demek ve bunu kimse istemez yapicaksaniz kalemsiz fazla yuvarlak koseli bir telefon cikarsinlar ama s24ultra tasarimina devam etsinler s25ultra kullaniyorum ve sirf tasarim ve spende bluetooth oldugu icin s24ultraya gecmeyi dusunuyorum son 2 yildir cikardigi telefonlar cok kotu samsungun islemci ve tasarim disinda hicbir degisiklik yok birazda kamera f degeri iyilestirmesi disinda kaydadeğer birsey yok yani kendilerine nasil bu telefonlari yakistiriyorlar anlamiyorum iphone gibi oldular iğce umarim S27 ultrada koseli tasarim ve spene bluetooth batarya kamera sensorleri hepsi ön arka degisir kendi en guncel sensorlerini kullansinlar lensleri degistirsinler umarım bizi kullaniciları dinlerler ve titanyum kasa iphone ozentiliğini biraksinlar artik gerek one ui ufak tefrk seyler gerek cerceve vs vs özgün olsunlar eski samsung olsunlar bikere kalemde samsung yazan spenlere bakin bide s26ultra nin spen ine ve bluetooth kaldirmak nedir abi????? S24ultra tasarimindan devam edilsin ve bu markada muhendisler yokmu abi insan şu telefonu piyasaya surmeye utanır 

31 Comments
MKG7
Active Level 4
Galaxy S
hayatında kaç defa S Pen i kullandın ya
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
konu bu mu ?
Mrclownss
Active Level 3
Galaxy S
Gunde en az 2 3 defa ve ne alaka s pensiz iphone gibi koseli yapsinlar adam gibi
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy S
Üreticiler maliyetleri düşüreceğiz diye nereden kısacaklarına şaşırdılar. Yıllardır doğru düzgün bir yenilik göremiyoruz zaten hiçbir üreticiden, üstüne kalite konusunda geriye gidiyorlar.
Mrclownss
Active Level 3
Galaxy S
Evet mesela senin aluminyuma donusunun sebebi ne abi iphone na gore hareket ediyor ozgun degil o bile asiri gicik
isim_00
Expert Level 2
Galaxy S
Alüminyum derken neyi Alüminyum yapmışlar bu aralar takıp etmıyom
0 Likes
Mrclownss
Active Level 3
Galaxy S
Çerçeve
isim_00
Expert Level 2
Galaxy S
Iphone zaten her seferinde bır seyı azaltıyor samsungun olayo zaten git gide saglamlasmasıydı sımdı ıse oda aynısını yapıyo en basiti casıo saatlerın cogu saglam ve kaliteli adı cıktı alsan pısman olmazsın adamlar kaliteden odun vermıyo sen neden verıyonkı titanyum devam etmiyor
0 Likes
Mrclownss
Active Level 3
Galaxy S
Evet abi cok kotu ve utanmadan bunu çıkarta biliyorlar
0 Likes