cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

UI7

(Topic created on: 3 weeks ago)
191 Views
Wukong31
Active Level 3
Options
Galaxy S

Bu hafta gelir mi Güncelleme 

0 Likes
51 Comments
Neo71
Active Level 3
Galaxy S
Tamamıyla haklisin gelsin yüklensin 10 dk sonra hayatın normal devam edecek
0 Likes
Neo71
Active Level 3
Galaxy S
Biz güncellemeyi gündemde tutarak sosyal medyada falan dünyadaki o kadar kullanıcıyı düşünün hep bir merak bütün platformlarda UI7 diyerek kimin ekmeğine yağ sürüyoruz kim bu işten karlı çıkıyor sizce cevap samsung. Bu kadar insan bedava reklam milyarlarca dolar reklama harcıyorlar bundan daha güzel reklammi olur milyonlarca kullanıcı samsug u gündemde tutarak bedava reklamını yaptırıyor merak uyandırıyor açıklama yapmıyor hep bir gizem sizce haksız mıyım hayatımıza gelene kadar ne kalacağını bilmediğimiz bir çoğumuzun hiç bir özelliğini kullanmayacağım bir güncellemeyi gündemde tutarak samsunga bedava dan para kazandırıyoruz düşüncem bu birde bu açıdan baktim bence mahsus vermiyorlar gündemde kalmak için...
0 Likes
winner1337
Active Level 8
Galaxy S
hata çıkmasın diye geciktirdiler
0 Likes
DippyPines
Active Level 3
Galaxy S
Bana sebebi s25 gibi geliyor Hocam
0 Likes
Neo71
Active Level 3
Galaxy S
A36 kullanıyorum gayet stabil s24 ultrayi dolaba koydum 36 veren 24 e mi veremez hep hatalar olmuştur devamında verdikleri güncellemelerle duzelttiler ben inanmıyorum 10 günde bir kaç hatayı duzeltemediklerine
0 Likes
Babakale
Active Level 5
Galaxy S
S24u alırken 7 yıl düzenli güncelleme alacağım söylendi fakat hala güncelleme alamadım nasıl ilerlemeliyim ?
DippyPines
Active Level 3
Galaxy S
Güncelleme yakında gelecek, az daha sabır. Bu gecikmeyi One UI 8 ile telafi edecek Samsung.
winner1337
Active Level 8
Galaxy S
başladı güncellemelerin verilmesi koreden.
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
S24 ultra 2031 e kadar güncelleme almicak mi android 21 e kadar olursa eee neyin derdini yaşıyorsun
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
1 yıl 2 kere güncelleme verir olur biter sanki 7 ile 8 arasında **bleep** olucak rakamı değiştirir verir ben Samsung yerinde olucam sana direk andorid 20 verirdim yaz rakamı koy önüne amaç rakam değişsin ya