Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Bu güncelleme 6.1.1 olarak geldi kemara duzelmesi bence bu yazılımda dir View Post
Galaxy S23 Ultra cihazına gelen Eylül ayı güvenlik yaması güncellemesi ile kamerada 16x-19x zoomda yaşanan sorun hâlâ düzeltilmedi. 6.1.1 ile gelen bu... View Post
Bugün geçiş yaptım yılların ios kullanıcısı olarak aktarımı bile çok kolay oldu Samsung gerçekten bu işi düzeltmiş alırım bir hayırlı olsun u View Post
Yaklaşık 6 aydir play store den oyun içi satın alamıyorum sürekli yanlış ülke hatasi veriyor samsung destek ekibi ile de görüştüm yardımcı olmadilar View Post
S23 ultraya gelen 6.1.1 güncellemesini yapmıştım ağustos yaması ile gelmişti. Sonrasında hata olduğu için geri çekildi. Bana yenilenmiş hali ile bir... View Post
S22 ultra kullanan varsa kronik sorunu var mi yazabilir mi? View Post
Nasıl sizce View Post
User | Likes Count |
---|---|
699 | |
615 | |
439 | |
397 | |
376 |