cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

UI7

(Topic created on: 2 weeks ago)
44 Views
Wukong31
Active Level 3
Options
Galaxy S

Bu hafta gelir mi Güncelleme 

0 Likes
51 Comments
Mronok
Active Level 8
Galaxy S
Güncelleme s24fe ile başladı ve tab serileri aldı s24 lere güncelleme verildi hatalı çıktığı için düzeltilip tekrar verilecek
0 Likes
Plus_online
Active Level 5
Galaxy S
Bende s24fe ne zaman gelir
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Donanım habere pek itibar etmeyin cogu zaman sallama haber yapıyor
Mronok
Active Level 8
Galaxy S
Doğru haber
0 Likes
AkaySakarya
Active Level 6
Galaxy S
23 nisanda s23 e velirse 24dw s24 de gelir 😂 manidar
ytimkacakcisi
Active Level 6
Galaxy S
Bölge bazlı dağıtım yaparlarsa yarına kadar Türkiye'ye de açılmış olur. Hayırlı olsun.
0 Likes
Mronok
Active Level 8
Galaxy S
Dağıtım küresel olarak 30 Nisana kadar bitmiş olacak
0 Likes
mertyzg
Active Level 5
Galaxy S
Bu güncelleme meselesine gün vermemesi kullanıcılarını belirsiz bir bekleyişe sürüklemesi olsa olsa ancak gereğinden fazla değer verilen, tututum ve davranışlarıylada kullanıcılarına ben sizin teveccühünüze layık değilim ama siz kapımda beklemekle, bu ısrarınızla bu muameleyi hakediyorsunuz demenin Türkçesidir Bunu da olsa olsa çapsız bir firma yapar.
İmkanım olsa şu dk başka markaya geçerim bir daha da elimi sürmem boykt ederim. Fazlasıyla haketmedi mi sizce?

MertSüngü
Active Level 4
Galaxy S
Yok kardesim haketmedi bu kadar abartilcak bir durum yok. Gerçekten Allah başka dert vermesin. Benim cihazim s23 her gun guncelleme takip ediyorum, yani gunluk hayatimi bu guncelleme gelse nasil etkilicek gelmese nasil etkilicek diye düşünüyorum. Ui 6.1 eskimiş ve biraz fazla uzun kalmiş olabiliriz ancak eninde sonunda guncellemeyi alacağimizi biliyorum.
s24_s23fe
Active Level 7
Galaxy S
Niye bu kadar büyütüyorsunuz altı üstü bir güncelleme benim hayatımda zerre kadar değişim olmayacak 7 gelse geçim derdim ev masraflarım hallolmayacak mesela arabamın benzini ucuzlamayacak başka derdim kalmadı güncellememi düşüneceğim koskoca firma muhakkak bir açıklama yapar yada hatasını telafi eder belki ki hata büyük hem unutmayın samsung bazı özellikleri versiyonlardan önce sunuyor bizlere diğer android telefonlarda ekran ikiye bölme yokken samsung bunu bizlere sunmuştu varsın geç olsun temiz olsun