cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

UI 7 Şarj Sorunu

(Topic created on: 3 weeks ago)
87 Views
Members_SESxcDZ
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, S24 Ultra cihazım var. Eğer telefonunuzun şarjı tamamen bitip kapanırsa tekrar şarj olmuyor. Şarj cihazım ve telefonumda kesinlikle sıvı müdahalesi vs. olmamasına rağmen şarj cihazını takınca (şarj cihazını çıkarın ve sıvı tespit edildi) uyarısı gibi bir şey veriyor. Mecbur ilk önce kablosuz şarj aletiyle telefonu açtıktan sonra öyle şarj edebildim bilginize.

8 Comments
BATUS24FE
Active Level 7
Galaxy S
0 a düşürme sağlıklı değil zaten %15 %100 %15 %80 en sağlıklı olanı
0 Likes
Galaxy S

Sağlıklı olup olmadığından bahsetmiyorum hocam. Gece takmayı unutmuşum sabah baktım kapanmış şarj edeyim dedim şarj cihazını bağlayınca sıvı uyarısı verdi güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu. Belki birileri görürde yeni güncellemede bu sorunu çözerler diye yazdım.

0 Likes
MustafaS24
Active Level 4
Galaxy S
Benim telefon s24 Plus one ui 7 güncellemesi aldı ve ertesi gün kullanım sebebiyle şarjı bittiği için kapandı şarja taktım ve direkt şarj olmaya başladı hiç öyle bir uyarı almadım one ui 7 den önce nasıl şarj oluyorsa o şekilde normal şarj olmaya devam ediyor bence sen telefonu baktırsan iyi edersin
BATUS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Anladım uzaktan destek almani öneririm
0 Likes
FurkanS24U
Active Level 4
Galaxy S
Herhangi bi seviyede şarja taktığınızda da aynı uyarıyı alıyor musunuz?
0 Likes
Galaxy S

Hayır almadım şuan stabil şarj ediyor. Ama kapanırsa kesinlikle type-c ile şarj edemiyorum.

0 Likes
Galaxy S

Ve bir başka sorun ise kamerada, sabit şekilde 15dk lık 4k bir video çektim 12dk sonra kafayı yedi görüntü sürekli titremeye başladı. Yeni güncellemeye geçecek arkadaşlara duyurulur.

0 Likes
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy S
Satmadan önce aynı sorun bende vardı, 😔🙏🏽.
0 Likes