Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Herkese selamlar s24+ kullanıyorum one. uı 7 güncellemesi geldi telefonu güncelledim güvenli klasördeki fotoğraflar silindi ve geri gelmiyor birde... View Post
Renk konusunda çok kararsız kaldım , sizce hangi renk daha güzel ve neden ? View Post
S23 fe cihazımda now brief yok varmı bilen View Post
Düzenleme ye tıkla Panel ayarları Ayrı yerine birlikte yi seçip kaydet üstten gelen panelde değişiklik yapacaksan altta hızlı... View Post
Herkese günaydın, arkadaşlar. 3 kere servise aynı şikayetten gidince mi yenisini vermek zorunda oluyorlardı ya da üst modelini filan? Hani atıyorum... View Post
Dostlar bu finder daki Google arama sonuçlarını en üste almak istiyorum yapılabiliyormu? View Post
Çakma bir airpods pro var önceden böyle bir sorun yoktu kulaklığa bağlandığım da instagram YouTube tiktok videolarında ilk saniye kasıyor sonra ses... View Post
arkadaşlar merhaba members üzerinden pil değerlendirmadi yaptıp en yüksek değerler bublar mı oluyor yoksa bir miktar duşüs varmı bataryada View Post
ACABA SAMSUNG TÜRKİYE ZAHMET EDİP BİXBY TÜRKÇE DİL DESTEĞİ İÇİN NE ZAMAN DÜĞMEYE BASACAK View Post
Arkadaşlar s23 ultramın pil sağlığı nasıl ? Bu sayılara düşünce değiştirmemi önerenler oldu. Birde 16 saat önce sarjdan çektim,nöbette full mobil... View Post
User | Likes Count |
---|---|
682 | |
415 | |
388 | |
382 | |
377 |
User | Count |
---|---|
26 | |
18 | |
17 | |