Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
S23 cihazım son güncellemeden sonra bir çok uygulamayı wifi üzerinden açmamaya başladı. Bildirim ekranından gelen bildirime tıklayınca hiç açmıyor... View Post
arkadaşlar s22 cihazımı alalı 2.5 ay oluyor aldıgımdan beri priz uzakta oldugu için powerbank ile şarj ediyorum bu sıkıntı yaratır mı ilerde pil... View Post
Telefonu sağa sola sallarken ufak bir ses geliyo ois den fakat yatay bi şekilde yukarı aşağı salladığımda tık tık diye ses geliyor sanki kamera camına... View Post
Henüz yeni farkettim telefonu salladığım zaman arka üst kısımdan ufak bir ses geliyor en yakın zamanda servise gideceğim ama buraya yazmak ve sebebini... View Post
S24 ultra kullanıyorum ekrana bir kere dokunmama rağmen iki kere algılıyo başka yerlere giriyo bazende hiç algılamadığı oluyo bu soru yaşayan varmı? View Post
bu hafta güncellemenin gelmesi bekleniyor inşallah yarın sabah uyanınca güncelleme görürüz ve bazı kamera, batarya sorunları düzeltilmiştir😄 View Post
2 hafta oldu değişimden alalı cihaz ısınmıyor ve pili de gayet iyi gidiyor eskisine göre. Pil sağlığı %100 şu anda Adaptif güç tasarrufu açık 120Hz... View Post
Pil durumu nasıl Arkadaşlar normalmiş. S23FE. View Post
Onedrive Bulut dosyalarını nasıl silerim View Post
User | Likes Count |
---|---|
609 | |
594 | |
550 | |
544 | |
434 |