Türkçe gelsin artık. SAĞIR'IM KONUŞMUYORUM banka vs trendyolu getiri uygulaması sipariş vermek için 0850 sürekli aradı bıktım mesaj falan yok... View Post
Türkçe gelsin artık. SAĞIR'IM KONUŞMUYORUM banka vs trendyolu getiri uygulaması sipariş vermek için 0850 sürekli aradı bıktım mesaj falan yok... View Post
Merhaba ekranın sağ tarafında bir kısa yol çubuğu vardı, aşağı yukarı hareket edebiliyordu Şimdi silinmiş ve tekrar nasıl getireceğini bilmiyorum .... View Post
Her gün powerbank ile şarj etmek bataryaya zarar verir mi ? View Post
S23 Ultra 512 GB Samsung Shop aplikasyonunda 48.599 lira fiyatla satılırken, shop.samsung.com.tr'de 55.046 liraya satılıyor. İki satış platformu... View Post
Ekranı kırılan s23 ultra cihazimi "Bakım modu"a alarak yetkili servise gönderdim. Bakım modunda erişim olmamasına rağmen kişisel verilerimin... View Post
Ekran görüntüsü alırken üstten gelen bildirimin gozukmemesi için neden ayar yok? View Post
Merhaba yeni telefon aldım. Tarayıcı üzerinden imei ile garanti kontrol ettiğimde 24 ay garanti gözüküyor. Ancak members uygulamasında 365 gün kaldı... View Post
Wifide **bleep** **bleep** kopmalar yaşıyodum. Modem ayarlarımı düzelttim yeni gelen güncelleme ile bağlantım daha düzgün çalışıyor kopmalar azaldı... View Post
S10 almak istiyorum fakat batarya kapasitesinin az olduğunu gördüm fiyati da iyi yeni cikan telefonlardan daha fazla özelliği var o yüzden hoşuma... View Post
samsung s22 cihazımda takvim uygulamasına eklediğim etkinlikler aynı evdeki samsung ve xiaomi telefonların takviminde de gözüküyor. cihazlarda açık... View Post