cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Türkçe gelsin artık. SAĞIR'IM KONUŞMUYORUM banka vs trendyolu getiri uygulaması sipariş vermek için 0850 sürekli aradı bıktım mesaj falan yok... View Post

Merhaba ekranın sağ tarafında bir kısa yol çubuğu vardı, aşağı yukarı hareket edebiliyordu  Şimdi silinmiş ve tekrar nasıl getireceğini bilmiyorum .... View Post

S23 Ultra 512 GB Samsung Shop aplikasyonunda 48.599 lira fiyatla satılırken, shop.samsung.com.tr'de 55.046 liraya satılıyor. İki satış platformu... View Post

Ekranı kırılan s23 ultra cihazimi "Bakım modu"a alarak yetkili servise gönderdim. Bakım modunda erişim olmamasına rağmen kişisel verilerimin... View Post

Ekran görüntüsü alırken üstten gelen bildirimin gozukmemesi için neden ayar yok?        View Post

Merhaba yeni telefon aldım. Tarayıcı üzerinden imei ile garanti kontrol ettiğimde 24 ay garanti gözüküyor. Ancak members uygulamasında 365 gün kaldı... View Post

Wifide **bleep** **bleep** kopmalar yaşıyodum. Modem ayarlarımı düzelttim yeni gelen güncelleme ile bağlantım daha düzgün çalışıyor kopmalar azaldı... View Post

S10 almak istiyorum fakat batarya kapasitesinin az olduğunu gördüm fiyati da iyi yeni cikan telefonlardan daha fazla özelliği var o yüzden hoşuma... View Post