cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonun titreşimini **bleep** edemiyorum

(Topic created on: 3 weeks ago)
35 Views
Scarner56
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba yolda falan yürürken ya da normal dışarda telefon cebimdeyken telefonun çaldığını veya bildirimleri **bleep** edemiyorum. Telefonum hep titreşimde duruyor. Sizde titreşim ayarları ne olarak seçili? Arama titreşimim basic call bildirim titreşimi ise medium. Sizler ne kullanıyorsunuz?

15 Comments
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Telefonunuz s22 veya sonraki bir modelse x-axis motor vardır. Bu motor haptic geri bildirimleri daha hisli ve güzel hale getirse de titreşim gücünü düşürüyor.
Scarner56
Active Level 5
Galaxy S
Olabilir fakat titreşim **bleep** edilmemesi imkansız aslında. Bence telefon rastgele titreşim vermiyor. Başka mantıklı açıklama bulamıyorum
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Cepte hissedilmeme durumu gerçekten oluyor telefon veriyor titreşimi ama belli zeminlerde hissediliyor.
Burakylcn
Active Level 8
Galaxy S
Bildirim titresimini basic yapın arama titresiminide basic call olarak ayarlayın daha uzun titreyecektir farkına varırsın böylelikle
Solution
darwin33
Active Level 5
Galaxy S
Dostum en sonda gelen aramalar için titreşim sesi butonunu aktif edersen titreşime benzer bir ses çıkarıyor telefon titreşimle beraber bu işini görebilir bilgin olsun 1744485898855.jpg
Scarner56
Active Level 5
Galaxy S
İşe yarar. Teşekkürler.
0 Likes