cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonun titreşimini **bleep** edemiyorum

(Topic created on: 3 weeks ago)
167 Views
Scarner56
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba yolda falan yürürken ya da normal dışarda telefon cebimdeyken telefonun çaldığını veya bildirimleri **bleep** edemiyorum. Telefonum hep titreşimde duruyor. Sizde titreşim ayarları ne olarak seçili? Arama titreşimim basic call bildirim titreşimi ise medium. Sizler ne kullanıyorsunuz?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Cümleten selamünaleyküm,

Titreşim seviyesi düşük olabilir, arttırmak için Ayarlar > Sesler ve Titreşim > Titreşim Yoğunluğu'nu tamamen fulle

View solution in context

Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Telefonunuz s22 veya sonraki bir modelse x-axis motor vardır. Bu motor haptic geri bildirimleri daha hisli ve güzel hale getirse de titreşim gücünü düşürüyor.

View solution in context

Solution
darwin33
Active Level 5
Galaxy S
Dostum en sonda gelen aramalar için titreşim sesi butonunu aktif edersen titreşime benzer bir ses çıkarıyor telefon titreşimle beraber bu işini görebilir bilgin olsun 1744485898855.jpg

View solution in context

15 Comments
Solution
Galaxy S
Cümleten selamünaleyküm,

Titreşim seviyesi düşük olabilir, arttırmak için Ayarlar > Sesler ve Titreşim > Titreşim Yoğunluğu'nu tamamen fulle
Scarner56
Active Level 5
Galaxy S
Onlar tamamen açık. Ama nedense bazen random telefon titreşim vermiyor gibi hissediyorum.
0 Likes
Galaxy S
Titreşim'i test ettiğinizde zayıf mı çıkıyor? Bilgi verebilir misiniz.
Scarner56
Active Level 5
Galaxy S
Gayet güçlü aslında cebimde mutlaka **bleep** etmem gerekir. Belkide yürürken **bleep** edemiyor olabilirim ama A21S telefonumdan S24+'a geçince bunu **bleep** ettim.
Galaxy S
Deriniz kalınsa yada kıyafetiniz çok yumuşaksa titreşim gücünü emiyo o zmnn telefonunuzun titreşimi çok hissedilmiyo 😅
Scarner56
Active Level 5
Galaxy S
Muhtemelen öyle. Genelde cebi büyük kıyafetler giyince oluyor bu sanırım. 😀
Galaxy S
Aynen öyle yapacak bir şey yok saat takabilirsiniz veya bileklik ben öyle yapıyorum watch 6 classic ile bu derde son 😂😊
Scarner56
Active Level 5
Galaxy S
Aslında akıllı saatleri seven biriydim. Ama şuan mekanik saatler daha hoşuma gidiyor. Yine de bir seçenek olabilir.
Galaxy S
Mekanikler güzel yaa bende 1999 model dijital casio var şimdiki akıllı saatlerde olmayan özellikler var asker saati olanından değil ama 😅