cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post

Merhaba s23 ultra kullanan çoğu kişiye güncelleme gelmiş fakat bana Bi türlü son gelen 6.1.1 güncellemesi gelmedi ayarlardan da baktım yok yazılımınız... View Post

Wp

Wp yedeklemesinde problem yaşıyorum. Depolama alanımda herhangi bir problem yok. Bağlantıda sağlam. Sürekli %98 de kalıyor ve sonrasında başarısız... View Post

Adıma kayıtlı bütün hesapları sildim çok güvensiz ama instgram gene iyi benim anlamadığım her ikiside meta View Post

Samsung Galaxy s24 Ultra Samsung care+ garantili mi oluyor yoksa biz bir yerlere Kayıt mı ediyoruz ya da ücretli mi View Post

Telefonun ısınma sorunu giderilmiş, arayüz gayet akıcı hale getirilmiş, ses ekolezyır ayarı değişmiş, instagram ve bazı oyunlarda kamerada aşırı... View Post

Arkadaşlar merhaba s23 U kullanıyorum son gelen güncellemeyi yapayım mı bir sorun var mi veya ram fazla doluyor mu telefon vs ısınıyor mu kamera... View Post