Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
2.5 ay oldu alalı sizce normal mi View Post
Merhaba s23 ultra kullanan çoğu kişiye güncelleme gelmiş fakat bana Bi türlü son gelen 6.1.1 güncellemesi gelmedi ayarlardan da baktım yok yazılımınız... View Post
Wp yedeklemesinde problem yaşıyorum. Depolama alanımda herhangi bir problem yok. Bağlantıda sağlam. Sürekli %98 de kalıyor ve sonrasında başarısız... View Post
sizce? View Post
Adıma kayıtlı bütün hesapları sildim çok güvensiz ama instgram gene iyi benim anlamadığım her ikiside meta View Post
Fotoğraflara obje çizerek ekleme özelliği s22 lere henüz gelmedi mi ? View Post
Samsung Galaxy s24 Ultra Samsung care+ garantili mi oluyor yoksa biz bir yerlere Kayıt mı ediyoruz ya da ücretli mi View Post
Telefonu daha yeni aldım ve bu optimizasyon sürecinin en az 1 hafta sürmesi gerekiyor diye biliyorum. Ama 2. Günde yeni Ai güncellemesi sonrası bu... View Post
Telefonun ısınma sorunu giderilmiş, arayüz gayet akıcı hale getirilmiş, ses ekolezyır ayarı değişmiş, instagram ve bazı oyunlarda kamerada aşırı... View Post
Arkadaşlar merhaba s23 U kullanıyorum son gelen güncellemeyi yapayım mı bir sorun var mi veya ram fazla doluyor mu telefon vs ısınıyor mu kamera... View Post
User | Likes Count |
---|---|
631 | |
607 | |
555 | |
513 | |
437 |