cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 fe aşırı ısınma ve kasma

(Topic created on: 04-27-2024 11:11 PM)
481 Views
Alifyxeroz
Active Level 1
Options
Galaxy S
6 ay önce aldığım s20 fe 10 dakika instangram baksam bile ısınıyor biraz daha bakınca kasmaya başlıyor yardım edermisiniz keşke bu telefonu almasaydim dedirtiyor
13 Comments
Galaxy S
Son gelen güncellemeyi yaptınız mı belki yardımcı olabilirim olmayada çalışacağım
0 Likes
Alifyxeroz
Active Level 1
Galaxy S
Yaptım yardımcı olurmusunuz hala ısınıyor ve kasıyor
0 Likes
Galaxy S
Hocam hemen yanıt verirseniz hemen yapabiliriz
0 Likes
Alifyxeroz
Active Level 1
Galaxy S
Derken hocam
0 Likes
Galaxy S
Hocam şimdi telefon dan aramaya gelip klavyeden *#9900# ı arıyoruz debug level var biraz aşağıya gelince low yazacaktır onu medium yada high a alın high daha hızlıdır ama bataryayı normale göre bi 15 dk hizki bitirebilir ısınma sorununu azaltır
0 Likes
Galaxy S
Ayrıca telefonu da yüzde 50 seviyesinde yükseltir high cihazı hızlandırır telefonu açınca ne kadar seri fotoğraf cektini farkedeceksiniz
0 Likes
Galaxy S
Yaptığınız zaman bana yazar mısınız farklı birsey oldu mu başka şekilde de yardım edebilirim 1 2 cozumum daha var
0 Likes
Alifyxeroz
Active Level 1
Galaxy S
Hocam valla birşey değişmedi ya yine ısınıyor boşta 45 derece yetkili servise göndermelimiyim
0 Likes
Galaxy S
Hocam 1 virüs taraması yapın belki ondandır ama yüksek ihtimal son güncelleme ile s21 s22 s23 s20 serilerinde afedersiniz saçma salak kronik hatalar olmaya başladı servise de gitseniz hiç bir şey yapmsyacaktirlar size geri yollayacsklardir olduğu gibi cihazı
0 Likes