Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes.**bleep** Vedat Şikayet Edip Duruyor Beyler 😁 View Post
S25 ultra cihaz kullanıyorum bir emojiyi aramak için yazdığımda örneğin ateş yazıyorum sonuç bulunamadı diyor. İngilizce olarak da yazsam yine aynı... View Post
S21fe 2.nesil aldı güncellemeyi alanlar memnunmu nasıl pil optimizasyonu falan varmı ve 1.nesile ne zaman gelir View Post
Ayarlarda gözüm ağrıyor gibi arama yapınca ona göre ayar sunuyordu. Ama bu özellik gelmedi. Dil kaynaklı mı acaba. View Post
Merhaba arkadaşlar, ONE UI7 Güncellemesinden sonra bataryam hızlı bitmeye başladı. Telefonum 7-8 aylık S24 FE, güncellemeden önce sabah telefonumu... View Post
Merhabalar. Sizce Galaxy S23'ten iPhone 16 Pro'ya geçmek mantıklı mı? Bu geçişi tavsiye eder misiniz? Kullanıcı profili olarak fotoğraf ve... View Post
Daha önce s22 kullanmıştım sonra Samsung’dan vazgeçmiştim sosyal medya optimizasyon sorunu kamera pil sorunları s25 denedim aynı sorunlar hala daha... View Post
Ahize sesi ana hoparlöre göre hafif haşırtılı ve kısık geliyor bu diğer s23'lerde böyle mi? View Post
Nowbara google spor bildirimleri gelmiyor. Yapmadığım ayar kalmadı. View Post
I phone den geçtim Apple Store Yallah sana..😂 bıktırmıştı View Post
User | Likes Count |
---|---|
1498 | |
1330 | |
918 | |
896 | |
711 |
User | Count |
---|---|
53 | |