Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Elimde 25w orjinal samsung şarj aleti var, başka marka 45w şarj aleti de var ikisi de hızlı şarj ediyor ancak samsung dışındakilerde hızlı şarj sesi... View Post
Neden komik geldi bu bana ! 😅🤣 View Post
S24 fe pil kullanımı geç güncelleniyor. 15 dakikadır aynı View Post
Az önceki postumda 5 saat ekran süresi demiştim, şu an wi-fideyim ve sonuca bakın. View Post
Kore'de dağıtım başladı, buraya da bilahare uğrar. Çok kötü fena sayıda güvenlik açığına dair bir başka güncelleme. View Post
S25 Ultra farkı ile Hırsız Heykelin simitlerini çalmış. Öncesi View Post
S24fe cihazimda sabahtan beri instagram coktu durduruldu diyor giremiyorum 2sn sonra atiyor Sildim yukledim duzelmedi sorunu yasayan varmi View Post
Tr cihazı s23 var boyut ve batarya için değiştirmeyi düşünüyorum yd almayı düşünüyorum sizce değer mi performans olarak aman aman bir **bleep** var mı... View Post
Bu fotograf gecen ay 1gb guncellemeden sonrakide bu View Post
Arkadaşlar s23 ultra cihazima one ui 7 gelmedi normalmi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
902 | |
651 | |
542 | |
512 | |
504 |
User | Count |
---|---|
57 | |