cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

TELEFON ÖNERİLERİ

(Topic created on: 09-02-2023 02:33 PM)
692 Views
yusuuff
Active Level 8
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ufak çaplı gözlemlerim ile bir telefon önerisi gonderisi hazırladım

Giriş segment 
Samsung galaxy a24

[Gayet yeterli günlük işlerde başarılı sonuçlar elde edebilecek bir cihaz çoğu anlamda sizi uzmeyecektir tek problemi benim için mono haporlor olması onun dışında gerçekten alınıp kullanılabilecek bir cihaz]

Orta segment
A34
A54

[ her iki telefonun da çoğu işlerde gayet yeterli ve güzel performans vereceğini düşünüyorum ilk defa iki tane a serisi model içime çok sindi a34 ile a54 işlemcisi ikiside çok başarılı ve güzel işlemciler ikisi de işlemci konusunda birbirlerini aratmazlar ]

Ust segment
Samsung galaxy s22
Samsung galaxy s23ultra

[Bu cihazlar ise performansları ust düzey ve premium hissiyatıni sonuna kadar veren cihazlar yazılım,işlemci,destek,optimizasyon her anlamda çok başarılı bulduğum cihazlar Kamera konusunda ise gayet yeterli ufak ayarlamalar ile üst düzey fotoğraflar elde edebileceğiniz telefonlar benim içlerinden favorim s22 umarım sizlere yararlı olmuştur herhangi bir sorunuz olursa yorumlarda belirtebilirsiniz :) ]

NOT:Bunlar benim gözlemlediğim ve alanlarinda iyi bulduğum cihazlar öznel olarak yorumlanmistir eklemek istediğiniz cihazları yorumlarda segmentini belirterek ekleyebilirsiniz :)
13 Comments
SelimYwsin_31
Active Level 5
Galaxy S
Telefon jarz almıyor ısınıyor kapanıyor Screenshot_20230901_220045_Samsung Members.jpg
yusuuff
Active Level 8
Galaxy S
Bu gönderi ile ne gibi bir alakası var anlamadım ancak aynı telefon annemde var tek bir sıkıntısını dahi görmedim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Belki yardım eden olur diye yorum yazmış tır.
yusuuff
Active Level 8
Galaxy S
Yok Ahmet abi o birini taklit ediyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711 not! Içerisinde en az %20 miktarında şarj yoksa şarj etme gibi bir imkan hiçbir şekilde yoksa direkt yetkili servis merkezine cihazı teslim etmeyi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
SelimYwsin_31
Active Level 5
Galaxy S
Aleykümselam hocam ya bilgi için çok teşekkür ederim ama mod abilerimizin yapması gerekmiyormuydu bu bilgilendirmeyi yinede çok çok teşekkür ederim sağolun var olun😊❤️
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Öncelikle bize bilgilendirme yapmaya çalıştığın için teşekkür ederim.
Diğer söylediklerinde haklı olabilirsin Ancak bence a24 model giriş seviyesi değil orta sınıftır.
yusuuff
Active Level 8
Galaxy S
Orta sınıf bildigim kadarıyla a3x serisinden itibaren başlıyor bu sebeple a1x cihazlar yerine düzgün olan genel anlamda iyi sonuçlar verebilecek olan a24 u tercih ettim ancak yorumun için teşekkür ederim ahmet
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çok güzel bir paylasım,tesekkürler.