Eğerki one ui 8.5'dan memnun kalmadı iseniz ve 8.0'a geri dönmek istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:Öncelikle şu anda... View Post
Eğerki one ui 8.5'dan memnun kalmadı iseniz ve 8.0'a geri dönmek istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:Öncelikle şu anda... View Post
Merhabalar. Yanlış bilmiyorsam buds 4 pronun bazı özellikleri sadece one uı 8.5 ile geliyor gibi paylaşımlar ya da videolara denk gelmiştim (kafa... View Post
CİHAZIM S25 FE BİR AYLIK HENÜZ 2 DEFA EKRANDA GÖLGELENME SORUNU İLE SERVİSE GÖNDERDİM HERHANGİ BİR ARIZA BULUNAMADI DENİLİP TARAFIMA GERİ GÖNDERİLDİ... View Post
Merhabalar S24 ultra telefonuma one uı 8.5 güncellemesi geldi ve telefon resmen uçuyor. Harika bir güncelleme olmuş. Yeni özellikleri de ipuçları... View Post
one ui 8.5 guncelledikten sonra titreşim tamamen durdu. olabilicek her şeyi denedim sıfırlamak hariç. ama titreşim sadece bootlarken Samsung logosunda... View Post
Hangi rengi daha iyi parmak izi lekesi bırakma olarak falan View Post
Samsungun kendi uygulaması ama galaxy storede ülkemizde olmadığı için gözükmüyor. Apkmirrordan indirebilirsiniz. Samsung good guardians ve galaxy app... View Post
Şimdi küfür etsek haksız mıyız? Bu nasıl güncelleme böyle be? 10 dakika içerisinde telefonu kasmaktan kullanamaz oldum. Lanet olsun yapacakları işe. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1332 | |
| 671 | |
| 666 | |
| 516 | |
| 463 |
| User | Count |
|---|---|
| 34 | |
| 30 | |
| 12 | |