cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Sizce hangisi 😀

(Topic created on: 08-08-2024 05:11 PM)
101 Views
ÇınarPoyrazCelal
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image
Tab s9fe plus

128gbında gri var (ben gri seviyorum) 256sında ise beyaz var sizce hangisi daha mantıklı
Galaxy S
Exynox 1380 kötü değil bence 😀 a54 de güzel çalışıyor one ui 7 de daha iyi olacakmış
s24fe
Active Level 7
Galaxy S
Ne öldürüyor ne uçuruyor bu işlemci sadece biraz sıkıştığında ısınıveriyor.Ancak 12 GB ram hak edecek bir işlemci mi halen tartışma konusu....
One UI 7 optimizasyon konusunda çalışırsa gerçekten akıcı olur.
Galaxy S
Öyle diyorlar skor u çıkmış galiba 😀 hem tab s9fe plus ekranı büyük olduğu için 12 GB iyi olacaktır diye düşünüyorum bu arada kendimi zorlayıp 5 bin tl ile tab s9 alıyım mı sizce
s24fe
Active Level 7
Galaxy S
Tab S9 alabiliyorsan ve tableti uzun süre kullanayım diyorsan Tab S9 daha iyi olur sonuçta işlemci Snapdragon 8Gen2,Ekran Amoled 120HZ....

Ancak çok yormayayım bütçemi zora girerim,Büyük ekran istiyorum(Bana göre pek verimli olmuyor büyük)diyorsanız Tab S9 FE Plus'da fıstık gibi cihaz.
Galaxy S
Yani o fiyat a değer mi tab s9
s24fe
Active Level 7
Galaxy S
Güncel olarak Samsung ailesinin en güçlü Tablet ailesi....
Samsung'un kendisinde pahalı biraz.Ben olsam online kanallar veya teknoloji marketlerde fiyat kıyaslaması yaparak alırdım.

Bir tabletten daha fazlası olsun,5 sene kullanayım,Edit yapıyorum,Profesyonel kullanıcıyım,Çok oyun oynuyorum diyorsan Tab S9 almak daha mantıklı.
Galaxy S
5 sene kullanırım diyorum ama başka demiyorum zaten s9feplus ın da güncelleme politikası aynı değil mi 😅
0 Likes
s24fe
Active Level 7
Galaxy S
Güncelleme politikaları aynı,bahsettiğim durum daha çok akıcılık konusunda idi.
Galaxy S
Sadece 5 yıl dayansın istiyorum lag olmasın zaten oyun oynamıyorum edit yapmıyorum sence hangisi 😀
s24fe
Active Level 7
Galaxy S
Yapıştır o zaman bi FE Plus.Büyük istiyorsunuz.Temiz kullanırsan götürür 5 yıl.Ram konusunda da 8 GB bence yeter ancak depolama konusunda sd card a muhtaç kalmadan kullanmak istemiyorsanız 256/12 alın