cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sanal ram plus

(Topic created on: 11-18-2024 01:58 PM)
107 Views
Ramazan_44
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba, S24 ultra kullanıyorum 12Gb ram 512 depolama alanım var ram plus hakkında herhangi bir bilgim yoktur yeni farkettim + 8gb ram plus açık görünüyor yüksek GB ramlı telefonlarda kapatılması gerektiği söyleniyor kapatılınca dahada hızlanıyormuş pil tüketiminede olumlu etkileri varmış ne kadar doğru bilmiyorum bilmediğim için soruyorum sizce kapatayım mı yoksa açık mı kalsın bilemedim 

12 Comments
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy S
8 GB olan ramlarda kapalı olması söyleniyor bende kapalı
0 Likes
Ramazan_44
Active Level 4
Galaxy S
Bende 12 GM ram var ayriyeten de 8 GB açık bırakılmış kapatsam iyi mi olur diyorsunuz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kapatman Faydalı Olabilir 👍
0 Likes
Ramazan_44
Active Level 4
Galaxy S
Teşekkürler 👏
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Açık bırakmanızda herhangi bir problem yok. Genellikle her Samsung cihazında 4 GB varsayılan ayarlı olarak geliyor. Ben de 4 GB olarak ayarlamınızı öneririm. Cihazda yoğun işlemler yaptığınız senaryolarda ya da birden fazla uygulama kullanıyorsanız faydası olabilir.
0 Likes
Ramazan_44
Active Level 4
Galaxy S
Hmm Pek de bir iş yapmıyorum aslında 8 GB olarak açık bırakılmış düşürmem daha mı iyi olur
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Birden fazla uygulama kullanmıyorsanız düşürmeniz iyi olabilir. Olduğu şekilde bırakmanızda da bir problem yok. Tabii ki sizin tercihiniz kapatabilir veya 2 GB olarakta ayarlayabilirsiniz. Yoğun kullanım gibi senaryolarda yine katkısı olur.
0 Likes
Ramazan_44
Active Level 4
Galaxy S
Herhangi bir hız olarak bir faydası olur mu
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Kısaca söyle diyeyim. Kapatmanız cihaz hızını daha fazla arttırmaz. Açık kullanmanız çoklu uygulama kullanımlarında performans iyileştirebilir, yoğun senaryolarda faydası olabilir.
0 Likes