cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 andorid 14 ve sorunlar

(Topic created on: 12-22-2023 06:12 PM)
792 Views
ben006
Expert Level 5
Options
Galaxy S

1 Ram cok ama cok fazla kulaniyor ilk kez samsung kasmasi yasiyorum sadece radyo acik ve onca yil a sersi kulanan birisi olarak hic kasmayan S serisi kasmasi ilginc 

2 sarj cok hizli bitiyor arka pilan Derin uykuda VE % 5 altina dusunce 4 ile 2 atlayarak iniyor 5 3 1 telefon 1 ay olmadi alali pil olmeski cogu kisiye gore daha bilincli kulanan birisi olarak diyor 
3 isiniyor 5 dk da sosyal aglarda veya vidyo izlerken sacma sekilde acil guncelleme gelmesi lazim 

image

Not haftada bir yeniden acik telefon Ve 8 sanal ram da aktip
26 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
8 gb sanal ram açmak pilin az gitmesine yol açabilir zaten s serilerinde gerek yok açmaya ram'de sendeki ekran görüntüsünde normal değil. Android 13'te bende bile ortalama boşta kalan 3 gb ram
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Sanal ram ile pil alakasi olmaz bi gram da olsa kasma onlemek icin ve arka pilanda uygulama acik kalmasina yariyor iraz ta olsa ilginc yani sirada arkada acik olan 1 uygulamayi da kapatiyor ram yetersiz diye
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Onu biliyorum ama başka biri forumda pil götürüyor kullanığında demişti zaten bana görede sanal ram'e gerek yok tabi. Ama ram az ise arka plandaki uygulamaları rahatlamak adına açılabilir
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Otomatik optimzasyonda pilin az gitmesine yol açıyor diye biliyorum ben kapatmıştım
0 Likes
sfs678
Active Level 1
Galaxy S
Aynı pil durumunda %80 ben de 1 gün 22 saat yazıyor. Bence sizin pilde sorun var. Şarj aleti orijinal mi? Tanılama bölümünde pil arızası var mı bi kontrol edin. (Telefon s23)
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Evet samsung medya marketen almistim 25w ve yardim yerinde normal diyorda
0 Likes
sfs678
Active Level 1
Galaxy S
Samsunga ulaşın, smart tutordan uzaktan bağlanıp inceliyorlar.
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Knk s23 te nasıl 867 mb ye düştün yok artık 😁

Tamam Ram Türketiyor Android 14 ama bu kadar da değil yaa sende anormal bir durum var
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Inan arkada 1 uygulama acik oda radyo kasiyor telefon cihaz bakima bakayim dedim 730 tu temizledim 867 dedi eski telefon A52s arayacami hic sanmiyordum :(
0 Likes