cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung ve saçmalıkları

(Topic created on: 01-23-2025 11:26 PM)
74 Views
privilege
Active Level 4
Options
Galaxy S
Tasarımsal anlamda samsung son yıllarda fazlasıyla sapıttı, a serisinden s serisine m serisinden bir çok diğer seriye kadar sürekli aynı tasarımlar falan hani apple a mı özenmeye çalışıyorlar anlamıyorum ama gerçekten çok gereksiz bir tutum S22 serisinden bu yana gelen sürekli tekrarlayan tasarımlara müdahele etmek yerine son iki yılda S24U ve S25U kasa tasarımları gerçekten fiyasko, markayla bütünleşmiş köşeli ve kavisli tasarımı tamamen kaldırmak ve telefonu böyle büyük bir radikal değişime sokmak bence marka imajı için büyük hata bunun yerine S serisindeki diğer modellerde değişime gidip a ve m serisinden ayırmak daha mantıklı olurmuş. (Görseldeki cihaz Sony Xperia serisinden ve serideki bütün cihazların tasarımı güncel bütün köşeli tasarımların atası durumunda)
image

image

9 Comments
Galaxy S
Marka DNA'sı diye birşey samsungta yok maalesef
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
Ucunda kalan son kırıntılarınıda one uı7yle yok edecek zaten, güncelleyecek arkadaşlara yeni xiaomileri ile iyi kullanımalar diyelim.
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung cidden eğer marka değerini düşünsene amiral sınıfı harici çoğu modeli çıkarmazdı adamlar piyasaya göre cihaz çıkarıyo ve sürümden kazanıyo düzeleceğide benzemiyo ama ben edge tasarımını sevdim şahsen belkide ultradaki kamera fazlalığını gidericeklerdir
0 Likes
Galaxy S

oneplus nord ce 4 litenin çakmasını yapmış samsung

samettunc545
Active Level 1
Galaxy S
Cihazin ismini okurken yoruluyor insan:)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Adam haklı
ppink
Active Level 7
Galaxy S
Çok haklısınız artık Samsung cidden batırıyor kendini
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Tasarım şirketi olarak çalışmıyor Samsung;Teknoloji üzerinden gidiyor....

Teknoloji dünyasının Volkswagen'i gibiler.Şahsen ben ne Apple'dan ne Samsung'tan tasarım yeniliği bekliyorum iki taraf da oturmuş ve şık cihazlar.

Tabiki iPhone X,Galaxy S6,iPhone 5S,Galaxy S10 gibi güzellikler görünce hep tasarım istiyoruz.

Teknoloji dünyasına Alfa Romeo lazım....
GLX120
Active Level 8
Galaxy S
Ya kendinizce haklısınız ama markalar uzun yıllardır telefon üretiyor ve bir tasarım yaptıklarında eğer o tasarım tuttuysa ve sevildiyse marka neden tasarımı değiştirsinki o zaman son 10 yılda 10 farklı tasarım hatta diğer a, f ve m serilerinide hesaba katarsak 40 farklı kamera tasarımı olması lazım bir süre sonra yine hepsi birbirine benziyecek ne kadar birbirinden apayrı tasarım yapabilirsinki ve bence bu saçma onun yerine lensleri ve kamera yazılımlarını yükseltmeleri daha önemli yoksa bir tasarımı tutturup en azından 5 sene kadar o tasarımı kullanması gayet mâkul
0 Likes