cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S10 ve Note 10 serisi Yeni Kısıtlanan One uı 4.0 Özelliği

(Topic created on: 01-20-2022 06:45 PM)
3541 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba Sevgili Samsung Üyeleri, 

S10 ve Note 10 serisine yaptığınız yazılım saçmalıklar çok aştı biraz samimi olsanız her şeye donanımsal özellik denmesi saçmalık 

Yeni verilmeyen özellik ise PIP te yuvarlak köşelere sahip değil android 11 deki ile aynı kaldı ve android 12 deki gibi olmadı moderetör verdiği cevap ise saçmalık işlemcinin yonga setine bağlıyor Bu özelliği A42 cihazı çalıştırabilir durumda işlmeciyi bahane etmek saçmalık 

image

Böyle saçmalıklara devam etmeniz dileğiyle tebrik ederim sizleri👏👏👏👏

S20 serisi kullanıcıları android 13 te sizde bizim gibi böyle kısıtlamalara maruz kalacaksınız kendinizi şimdiden hazırlayın😔😔

Çift kayıt özelliğine gelirsem eski S6 edge cihazımda var ve samsung ekibi yine bizleri şaşırtmıyor ve s10 serisi ve note 10 serisi gelmemesi işlemciye bağlanıyor şaka gibi cevap

Benim anladığım S6 edge in işlemcisi S10 ve note 10 serisinden gayet iyi bun da hem fikiriz verilen cevaba göre😀😀
image

Galaxy S6 edge de olan çift kayıt desteği 

image

şuanki kullandığım S10 plus ta yok Donanımı yeterli değil deniliyor şaka gibisiniz 

Çok doğru yolda ilerliyorsun samsung ekibi sizlerin canı gönülden tebrik ederim ❣

Saçmalık üstüne saçmalık ❣

şu saçmalıkları açıklayacak bir cevap istiyorum samsung ekibi ❣❣❣
69 Comments
Tollga
Active Level 6
Galaxy S
Kim aciklayacak kardesim bunu adamlar isine geldigi gibi davraniyor, diyor ki git yeni seri telefon al bu ozellikleri istiyorsan ama bu bize ders olsun bu son samsung cihazim, buna bisey olursa iphone gecerim direk
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
bizi zorla diğer markalara itiyorlar ben başka diyecek söz bulamıyorum
Tollga
Active Level 6
Galaxy S
Cok sacma bu kadar kullanicisini onemsemeyen bir firma olabilir mi, sen ver guncelleme ile ozelligi, kullanicalar memnum degilse cihazlarda sorun cikarsa duzeltme guncellemesi yayinlarsin, ama senin kullanicin bu ozelligi istiyosa vermek zorundasin
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
katılıyorum kardeşim sana haklısın
0 Likes
fastjoe63
Active Level 5
Galaxy S
S10plus benim için artık, Samsung,un son telefonu olacak,
Birdaha Samsung markası kullanmayacam çünkü gerçekten saçmalıyorlar artık.
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
S 10 Abi bu seriden ne için özellikler kısıtlandı acaba �çlerinde en az 6 GB RAM var diye biliyorum Hatta fazla da var ama ben yine de burada mı verdim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
samsung un gereksiz kısıtlaması beta 2 de bu en son kısıtlama PIP olan özellik vardı yani test edilen özellikler nasıl donanımsal oluyor anlamış değilim
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Tek kelime ile enteresan vallahi ben de anlamadım abi
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy S
Bir yorum yapamıyorum.... Çok haklısın abi. samsung saçmalıkları bırak artık.

ALFATÜRK ABİ ARKANDAYIZ! ARKANDAN ÇEKİLİRSEK NELER OLACAĞINI HEPİMİZ BİLİYORUZ!!!!

HAYDİ BİRLİK OLALIM ARKADAŞLAR SESİMİZİ SAMSUNG'A KARŞİ YÜKSELTELİM! UMARIM GELECEKTİR