cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung s23 zoom sorunu

(Topic created on: 12-09-2023 09:55 PM)
530 Views
fthtnc86
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar arkadaşlar samsung s23 aldım yeni zoom yaparken görüntüde kumlanma/ karıncalanma oluyo daha önceden dediğim cihazlarda böyle değildi, siz de bu durum oluyor mu? Çözümü var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kamera ayarlarını sıfırla,düzelmezse yedek al cihazı sıfırla.Ortam ışığı zoom kalştesini düşürür ki zoom da zaten kalite düşer.

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
Fotoğrafı çekene kadar görüntü kötü sonrasında işliyor daha net bir görüntü çıkıyor ortaya
fthtnc86
Active Level 1
Galaxy S
Evet özellikle düşük ışıkta 3x üstü yakınlaştırmalarda çok fazla karıncalanma oluyo fotoyu çekince netliği, sizde de böyle mi?
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy S
evet ama sonrasında hızlı bakarsanız bildirim panelinde işleniyor olarak da gözüküyor sonrasında daha net fotoğraf çıkıyor
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Düşük ışıkta istersen camera Assistant indirip lens değiştirmeyi açarsan 3x optik zoom a geçmeden fotoğraf çeker ve daha aydınlık ve pürüzsüz olur kardeşim

Optik zoom a geçince ister istemez kumlama yapar düşük ışıkta çünkü f2.2 diyafram kaynaklı
0 Likes
fthtnc86
Active Level 1
Galaxy S
Öneri için çok teşekkürler hocam, daha önce başka bir s 23 denedim sanki onda yoktu bu sorun bun da böyle olunca cihaz mı sıkıntılı acaba diye düşündüm, servise götürecektim, normali buysa götürmeyim boşuna
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Normal kardeşim servise görürmene gerek yok yukarıdaki dediğim olay kaynaklı mesele
0 Likes
fthtnc86
Active Level 1
Galaxy S
Tamamdır çok teşekkürler yardımın için 🙏
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Yardımcı olduğuma sevindim 😊
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kamera ayarlarını sıfırla,düzelmezse yedek al cihazı sıfırla.Ortam ışığı zoom kalştesini düşürür ki zoom da zaten kalite düşer.
0 Likes