cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s23 ultra kamera

(Topic created on: 08-07-2024 07:21 PM)
164 Views
Aulirophile
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba. Ben mart ayında aldım bu telefonu. Telefon özelliklerinden de pek anlamam açıkçası. Bazı kişiler yapay zekanın geldiği güncellemeyi yaptığında kamerada sorun olduğunu söylüyordu. Bir süre yapmamıştım güncellemeyi ama sonradan mecburen yaptım. İlk başta sorun yoktu fakat son bir haftadır dikkatimi çeken bir şey oldu. Arka kameradan video çektiğimde hiç net göstermiyor. Bulanık ve yakınlaştırdığımda daha da bulanık oluyor. Ayrıca yakınlaştırma x30 a kadar yapılabilirken x20 ye kadar yapabiliyorum. Bu sorun sizlerde de var mı acaba? Bir de whatsapp tan birine ön kameradan fotoğraf çekip atacağım zaman aşırı şekilde bir filtre uyguluyor yüzüme. Yardımcı olabilecek kişiler varsa çok sevirim...
15 Comments
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
kamera ayarlarını sıfırla,düzelmezse yedek alıp cihazı sıfırla.
Aulirophile
Active Level 3
Galaxy S
Kamera ayarını sıfırladım da olmadı. Öbür yöntemi denerim artık... Düzelmezse telefonu değiştireyim mi sizce?
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
hayır,bunun için telefon değiçtirilmez ama çok sıkıntı ediyorsan belki iyice düşünüp,o parayı gözden çıkartıyorsan olabilir.
Aulirophile
Active Level 3
Galaxy S
Garanti içinde ya değişim oluyor diye düşünmüştüm. O kadar bilgim yok telefonlar hakkında... Teşekkür ederim cevabınız için :)
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
bak o olur🙂
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Kamera nerdeyse kullanılmaz hale geldi diyor. Bunun için değiştirilmezse daha ne için değiştirilir? Tabiki öncelikle tüm yolları denedikten sonra düzelmezse servise göndersin serviste de illa ki hallederler ama bugün yaşadığın sorunu yarın yaşamayacağının da garantisi yok..
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Servise göndermek en mantıklı yol gibi..
Aulirophile
Active Level 3
Galaxy S
Üzücü bir kısım :(
belco
Active Level 7
Galaxy S
Zaten 30x yoktu 20x vardı video cekem kısmında