This video is currently being processed. Please try again in a few minutes.S23 için güncelleme sunuldu dendikten sonra ben🫤🫤 View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes.S23 için güncelleme sunuldu dendikten sonra ben🫤🫤 View Post
Güncelleme boyutu: 296MB (CİHAZ EUX ROM'U KULLANMAKTADIR.) Ben şu anki sürümden çok memnun olduğum için güncelleştirmeyi düşünmüyorum. Bu... View Post
Duvar kağıdı ambiyansi nerde View Post
Geminiyi 6.1.1 de sağ alttan çekerek çalıştırabiliyordum şu an sadece güç tuşundan mı çalışıyor ben güç tuşundan çalıştırmayı... View Post
Pek beğenmedim ama neyse View Post
AB yeni kuralları açıkladı! Akıllı telefon üreticilerine yeni etiket zorunluluğu: 20 Haziran’da başlıyor View Post
Arkadaslar one ui7 ile birlikte genis açıda flaşı açmama sorunu duzeldi mi View Post
Arkadaşlar s 24 ultra da güç tuşuna basıp kapatırken telefonu kapatma animasyon sesi önce geliyor sonra ekran kapanıyor Çift tıklayıp kapatırkende... View Post
Kapak ekranı kılıfı kullanan S24 serisi kullanıcıları, güncellemeden sonra kapak ekranında herhangi bir yenilik veya değişiklik var mı? Şarj simgesi... View Post
S21fe https://hwp.com.tr/one-ui-7-performansi-nasil-s21-fe-android-15-311325 View Post
User | Likes Count |
---|---|
1601 | |
1283 | |
1280 | |
1126 | |
1047 |
User | Count |
---|---|
55 | |
44 | |
30 | |