- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhabalar 2020 yılında bu konu açılmış ve müşteri temsilcisi çözüldü olarak konuyu kapatmış! Konunun altına da 3-4 mağdur yine dile getirse se müşteri temsilcisi yine konuyu kapatmış yıl olmuş 2022 sorun hala devam ediyor. Vodofone hattımı turkcell e taşıdım ancak hattım açılmasına rağmen 1hafta 10 gündür samsung s10 lite telefonum da kullanamıyorum. Bunu bi çözümü var mı? Turkcell telefon da sorun diyor. Hatla ilgili bi sıkıntı yok denildi. Ben de telefona tekrar vodofone hattı takıp tekrar denedim arama,SMS ve internetinde bi sorun yok çalışıyor. Ama turkcell hattımı taktığım da ne arama yapabiliyorum ne SMS gönderebilirim ne de İnterneti kullanabiliyorum. Bunun için bi çözüm öneriniz var mı yoksa yıllardır samsung telefon kullanan biri olarak telefonu satıp iPhone mu alın diyeceksiniz? Cevabınızı bekliyorum...
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-13-2022 10:21 AM in
Galaxy SMerhaba Samsung_OtHmqQE,
Cihazınıza, farklı operatöre ait bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-12-2022 09:23 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-12-2022 11:14 PM in
Galaxy SOnu zaten denedim. Ama hala devam ediyor
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-12-2022 09:38 PM in
Galaxy S• Cihazın ağ ayarlarını sıfırlayın
• İmeiyi sorgulayın
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-12-2022 11:16 PM in
Galaxy SHepsini denedim yaptim ama maalesef ise yaramıyor... hatlarin yerini değiştirdim ama turkcel hala çalışmıyor...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-13-2022 08:50 AM in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-13-2022 10:21 AM in
Galaxy SMerhaba Samsung_OtHmqQE,
Cihazınıza, farklı operatöre ait bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD