cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung s10 lite turkcell hat çalışmıyor

(Topic created on: 03-12-2022 08:57 PM)
526 Views
samsung_pismanliktir
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar 2020 yılında bu konu açılmış ve müşteri temsilcisi çözüldü olarak konuyu kapatmış! Konunun altına da 3-4 mağdur yine dile getirse se müşteri temsilcisi yine konuyu kapatmış yıl olmuş 2022 sorun hala devam ediyor. Vodofone hattımı turkcell e taşıdım ancak hattım açılmasına rağmen 1hafta 10 gündür samsung s10 lite telefonum da kullanamıyorum. Bunu bi çözümü var mı? Turkcell telefon da sorun diyor. Hatla ilgili bi sıkıntı yok denildi. Ben de telefona tekrar vodofone hattı takıp tekrar denedim arama,SMS ve internetinde bi sorun yok çalışıyor. Ama turkcell hattımı taktığım da ne arama yapabiliyorum ne SMS gönderebilirim ne de İnterneti kullanabiliyorum. Bunun için bi çözüm öneriniz var mı yoksa yıllardır samsung telefon kullanan biri olarak telefonu satıp iPhone mu alın diyeceksiniz? Cevabınızı bekliyorum...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Samsung_OtHmqQE,

Cihazınıza, farklı operatöre ait bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
mucahitkosar
Active Level 5
Galaxy S
Cok saçma bi durum gercekten telefon u sıfırlayın orijinal romu tekrar yukleyin mutlaka çözüm olabilir yazilimsal bir hata olabilecegini düşünüyorum
Galaxy S

Onu zaten denedim. Ama hala devam ediyor

Galaxy S
• Hattı çıkarıp bir süre sonra tekrar deneyin
• Cihazın ağ ayarlarını sıfırlayın
• İmeiyi sorgulayın
Galaxy S

Hepsini denedim yaptim ama maalesef ise yaramıyor... hatlarin yerini değiştirdim ama turkcel hala çalışmıyor...

Lobao
Active Level 9
Galaxy S
Turkcell hat ile sorun yaşamışsınız ama vodafone hatta sorun yok. Sonra turkcell hattı takıp tekrar denediğinizde yine sorun yaşamışsınız. Telefon vodafone hattı sorunsuz çalıştırabiliyo. Demekki hat ile ilgili bi sorun var. Bunu niye samsunga sordunuz onu anlamadım. Samsung napacak buna? Cihazda sorun yok.
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Samsung_OtHmqQE,

Cihazınıza, farklı operatöre ait bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD

0 Likes