cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE şebeke sorunu

(Topic created on: 04-17-2025 09:19 AM)
112 Views
Gokhannurg
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
Cihazı Haziran 2024’te aldım, o günden beri düzgün çalışmadı.
Şebeke sürekli düşüyor, geri gelmesi için telefonu kapatıp açmam gerekiyor.
İlk servise verdiğimde "hat kaynaklı" dediler, hattı değiştirdim ama sorun devam etti.
İkinci serviste parça değişti, yine çözüm olmadı.
Video istediler, gönderdim servise 5 adet üst üste çekilmiş ayrı günler video ile verdim. Bu kez de “Cihazda sorun yok” dediler.
Sonrasında iki kez daha servise verdim, her seferinde sadece format atıp geri verdiler. Ayarları değiştirip denediler ama hiçbir işe yaramadı. Cihaz hâlâ çalışmıyor.

Böyle servis anlayışı olmaz!
Müşteri memnuniyeti sıfır. Cihaz bozuk ama kimse ilgilenmiyor.
Bu yaşadıklarımdan sonra ne Samsung alırım, ne de birine aldırırım.
Kalitesiz ürün, ilgisiz servis!
Tavsiye etmiyorum, uzak durun!!!

Not: Türktelekom, turkcell vodafone 3 hattı kullandım hatta one+ diye yurt dışında hat denedim aynı sorunum devam etti. Tüketici hakem heyetini bekliyorum 5 ay oldu şikayet edeli. 
6 Comments
Berke7
Active Level 9
Galaxy S
Hattın Vodafone mu dostum?
0 Likes
GökhanS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Hocam başka telefondan sorunu video kaydına alın hatta İMEI i gözüksün videoda tüketici hakem heyetine başvurun sorunu yazın servis fişlerini garanti belgesini vs hepsini teslim edin ben o şekilde yaptım kazandım A54 ümde aynı sorunlar vardı yazilim attilar vs oyaladılar hep en son ana kart değiştirdiler bende mahkemeye verdim ayıplı mal diye onayım olmadan ana kart degiştirdiler vs yazdım bilir kişiye atandı bilir kişiyede anlattım sonra para iadesi istedim üzerine para ekledim s24 fe aldım.
TRAtaberk
Active Level 10
Galaxy S
S23FE almak kumar oynamak gibi,%50 çok memnun kalıyorsunuz %50 hiç memnun kalmıyorsunuz,ne çıkarsa şanşınıza.
Alican28
Active Level 6
Galaxy S
Benim ki de kendi kendine kapanıp acıkıyor ayda 3 4 kez
0 Likes
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Hiç uğraşma tüm servis formlarıyla bitlikte acilen tüketici hakem heyetine başvur. Ürün faturasını da yanında bulundur. Bi kaç ay sürer ama senin lehine sonuçlanacağına adım gibi eminim. Servisler tınlamıyor ama thh onların canına okuyo merak etmeyin. Ürün aynısı eger yoksa bir model üstüyle değişim olacaktır büyük ihtimalle.
gokyuzumavisi
Active Level 6
Galaxy S
Ben s23 fe kullanıcısıyım 7 aydır falan hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım