cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s serisi için mini yi geri getirmeli

(Topic created on: 03-26-2024 10:25 PM)
1008 Views
Denoiz
Active Level 6
Options
Galaxy S
(Galaxy mini yi dönem gereği dahil etmiyorum) Samsung S serisi mini telefonunu s3 ile tanıttı sonra s4 sonra s5 idi, yanlış hatırlamıyorsam s4 mini plus gibi bir modeli daha vardı her neyse, sonra s6 çıktı çıkmadan önce mini söylentileri vardı ama mini çıkmadı birdaha belki ara modellerinde çıkmıştır ama s serisi için devamı gelmedi.

Zamanında bu telefonlar gerçekten çok kullanışlıydı o zamanın s telefonları da tombul tombul oluyordu 😄 mini daha zarif ve fit idi.

Şu zamanda gerçekten küçük kompakt aynı zamanda elegant ve kullanışlı bir telefon olmalı evet bunu samsung yapabilir. Çünkü saydığım kriterler samsung s serisi telefonlarına has birşey. 
Ayrıca mini telefonlar asıl ana modele kıyasla düşük fiyata sahipti örnek veriyorum s4 zamanında 1900 tl diyelim s4 mini 1.100 veya 1.200 tl gibi biraz daha düşük maliyet ile satılıyordu 2014 yılında vatan bilgisayarda hatırladığım kadarıyla satın aldığımız fiyat 1.200 gibiydi. 
.
Velhasıl kelam Samsung ana S serisine mini konfigürasyonunu ekleyerek 4. Seçeneğini (fe saymıyorum) sunabilir bu sayede daha çok kişi s serisi deneyimini yaşayabilir sırf bunun için değil insanların elinde kaba saba tabak gibi telefonlar görmek yerine mini telefonları görmek daha hoş olur.
Eski güzel günleri hatırlayın.
Yorumlarınızı bekliyorum tartışalım. 
Denoiz
Active Level 6
Galaxy S
Mini serisi telefonlar 4,5 inç oluyor genelde
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
4.5 inç günümüz için çok küçük hocam 6 inç ideal 5.5 de hadi zorlayalım ama 4.5 çok küçük
Denoiz
Active Level 6
Galaxy S
Doğrudur ekrandaki tuşu da hesaba katmalıydım evet küçük kaçıyor baya
Denoiz
Active Level 6
Galaxy S
Ben model sadeliğinden yanayım gerek reklam olsun gerek isim olsun psikolojik anlamda insana etkisi var.
Galaxy S
S4 mini🥲
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Bencede güzel olur. Bende küçük boyutlu telefonlardan hoşlanıyorum. Mesela s23 mini çıksa ilk alacak kişilerden biri ben olurum herhalde.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
S25 ultra umarım iki versiyonlu olur 6.4 inch ve 6.9 inch
Denoiz
Active Level 6
Galaxy S
Sivri hatları hoşuma gitmiyor tabak desem yeridir.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Renkler ve zevkler tartışılmaz diyorum 😊
Denoiz
Active Level 6
Galaxy S
Küçük boyutlarda hoş durabilir belki ama o boyutta hayır :) normal s serisinin hatları tam benim istediğim gibi.