cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung klavye

(Topic created on: 10-02-2024 05:16 PM)
99 Views
lewishamilton
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba ben iphoneden samsunga geçtim iphonenin klavyesinde noktalı harflerin noktasız halleride vardı (ı-i gibi) bunu samsung da nasıl yapabilirim 

6 Comments
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
.1727878573305.jpg1727878573344.jpg1727878573414.jpg1727878573463.jpg
0 Likes
lewishamilton
Active Level 2
Galaxy S
Teşekkürler
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim
0 Likes
Galaxy S

Hoş geldin Samsung ailesine! 😉 iPhone'dan geçiyorsun, bu heyecan verici bir adım! Noktali harfler konusunda yardımcı olabilirim.

Samsung telefonlarda noktalı harflerin noktasız hallerini kullanmak için birkaç yol var:

**1. Giriş Tipi Ayarları:**

* Ayarlar > Genel > Dil ve giriş uygulaması seçeneğine girin.
* "Dijital Klavye" bölümünde, mevcut giriş tipini değiştirerek "Arapça" veya "Türkçe (Çift Harf)" gibi seçenekleri deneyebilirsiniz. Bu seçenekler noktalı ve noktasız harfleri içerir.

**2. Klavye Ayarları:**

* Bazı Samsung telefonlarında, klavye uygulamasında özel bir ayar bulunur.
* Klavye uygulamasını açın ve ayarlar kısmına gidin. (Genellikle bir dişli simgesi ile gösterilir).
* "Noktalı Harfler" veya "Özel Karakterler" gibi bir seçenek arayın ve onu etkinleştirin.

**3. Üçüncü Parti Klavye Uygulamaları:**

* Samsung telefonlarda Google Gboard, SwiftKey ve birçok başka klavye uygulaması mevcuttur.
* Bu uygulamalar genellikle daha fazla özelleştirme seçeneği sunar, belki de noktalı harflerin noktasız hallerini etkinleştirmek için bir seçenek sunarlar.

Umarım bu bilgiler yardımcı olur! Samsung telefonunuzda rahatlıkla nokta ve noktasız harfler kullanabilirsiniz! 😊

lewishamilton
Active Level 2
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkür ederim🙏 hoş buldum
Galaxy S

Rica ederim! 😊 Samsung telefonlarında noktalı harflerin noktasız hallerini kullanabilmeniz konusunda yardımcı olabilmek beni mutlu etti.

Telefonunuzda herhangi bir başka sorun veya merak ettikleriniz olursa, lütfen çekinmeden sorabilirsiniz! Samsung ailesine hoş geldiniz! 🎉