cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gelişme: Samsung Klavye Emoji Sorunu

(Topic created on: 11-29-2024 02:30 PM)
231 Views
Josef_
Active Level 3
Options
Galaxy S
Diğer konu ÇÖZÜLDÜ olarak işaretlenmiş. Sn members yöneticileri Samsung un çözülemedi işaretlerini konuları çözüldü işaretlemeyin lütfen. 

Konuya geçelim. 
 Samsung telefonuma bağlandı klavye ayarlarını sıfırladı. Normalde şurada Türkçe olması lazımmış. Velhasıl kendi telefonunda arayabilirsiniz söyledi. Ben de bu konuyu gösterdim sorun cihaz bazlı değil bakın herkeste sorun var dedim. 
Son çare sıfırlama önerdi. 1 aylık cihazı sıfırlamamı. Zaten iOS dan geçene kadar canım çıktı şimdi de bu. Dedim çözülmesi, o zaman servise gidecek diyor.
Gel de çok işin içinden. 

image

13 Comments
rcparda
Active Level 6
Galaxy S
Gboard bana göre en iyi klavye. İsterseniz gboardı deneyin.
Josef_
Active Level 3
Galaxy S
Merhaba. Evet doğrudur. Alternatif klavye aramıyorum. Yapayım zeka, offline çeviri ve offline sesle yazma mevcut Samsung klavyede. Ayrıca sesle yazma esnasında gubik sesi çıkıyor Google da 10 yıldır ayarlara koymadılar çok sinirimi bozuyor. O ses yüzümden gboard elendi hemen.
0 Likes
SanalYargıç
Expert Level 4
Galaxy S
😂
0 Likes
Josef_
Active Level 3
Galaxy S
Bi de clipboard o 1 saat sonra siliyor. Pinleseydin diyor. Ben ne bileyim 1 saat sonra mı 3 saat sonra mı lazım olacak 😂 sen tut sanki parayla.
0 Likes
rcparda
Active Level 6
Galaxy S
Anladım ben yıllardır kullandığımdan tavsiye amaçlı söylemiştim
0 Likes
Kazikate
Active Level 6
Galaxy S
Bende de bu sıkıntı varmış yeni far k ettim.
0 Likes
Josef_
Active Level 3
Galaxy S
Herkeste var Samsung çalışanları "bizde yok" diyor. Bunun için telefon mu resetlenir büyük iş.
0 Likes
Kazikate
Active Level 6
Galaxy S
Ben resetlemem bir sürü ayarım var.
0 Likes
Galaxy S
Klavyeye İngilizceyi eklerseniz orda İngilizce aramada gözükür Türkçe desteklemiyor Bizde de aynı Yöneticiler kopyala yapıştır cevaptan başka bir şey bilmezler maalesef sad1732882932412.jpg1732883182295.jpg