cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6 widget animasyon & pil sorunu düzeltme güncellemesi yolda! ⚠️

(Topic created on: 11-27-2023 12:30 PM)
2270 Views
OğuzMumci
Expert Level 4
Options
Galaxy S
Members ailesi selamlar,

Daha evvel sizlere bildirdigim ve takipçisi olacağım dedigim konudan devam ediyoruz öncelikle evvelki konuları I. ve II. şekilde paylaşıyorum yeni gelismeyi ardından belirtiyorum;

● I. Gelişme 
image
One UI 6 Widget Animasyon düzeltmesi Kasım yazılım güncellemesinde geliyor!

Moderatör - "Gelişmelerin Kasım ayına yansıması için hazırlanıyoruz, bu nedenle sabrınız için teşekkür ederiz"

● II. Gelişme 
image
"Widget animasyon düzeltmesi Kasım ayının sonunda geliyor!!

Moderatör onaylıyor - Ek
Optimize edilmiş animasyon sağlamak için iyileştirmeler devam ediyor ve widget konumuna dönmeye ilişkin daha iyi bir animasyon, ay sonundaki güncellemeyle yansıtılacak"

● III. Gelişme yeni gelişme 

Moderatörelerin bahsettigi animasyon güncellemesi aynı zamanda pil sağlığını da kapsayan geniş kapsamda bir güncelleme olarak karşımıza çıkıyor bu güncelleme ilk olarak Galaxy Z Fold 5 & Flip 5 için yayınlanmış durumda 

• Galaxy Flip 5 ekran görüntüsü (pil & bilgi)
image
OneUI6BWK9,Galaxy Z Flip5'te pil ömrünü iyileştirdi7 saat 16 dakika pil den 9 saat 49 dakika vekalan %20 pil var
Bu güncelleme sürümü, halaGalaxy S23'de bulunanBWK5'ten çok daha iyi. Widget animasyonunu düzeltti vehataları azalttı.

• Galaxy Z Fold 5 ekran videosu ( animasyon & bilgi)
Widget animasyonları artık Galaxy Z Fold 5 One UI 6 kararlı yapı sürümü F946BXXU1BWKA'da düzeltildi.

• Galaxy S23 serisi için ekran görüntüsü & videosu, bilgi

Bu güncellemeGalaxy S23 serisi içinKasım ayı sonunda olduğu belirtildi fâkâtAralık ayına kalmış gibi görünüyor ayrıca bahsi geçen güncelleme600mb *Galaxy Z Fold & Flip 5'te ki güncelleme boyutu. Ve bu ay bize gelen BWK5 te hala ayni bir şekilde duzeltme bulunmuyor sadece güvenlik güncellemesi olarak karşımıza çıktı 

Suan en güncel yapım numarasıTürkiye için bende ve tümGalaxy S23 serisi için şu şekilde;
image

Kısaca bu gelecek güncelleme hemanimasyon hemdepil üzerine bir güncelleme olup ve önümüzdeki ay içinde. 

!!!Gelişmeleri takip ediyor olacağım bu konu üzerinden devam edeceğim bilginiz olsun.!!!

* One UI Ana ekranı güncellemesi ile widget animasyonu çözülecektir.

image

I. ve II. gelişmenin gönderi linkleri👇

I. gelişme 

II. gelişme 

Daha fazla içerik ve bilgi için hesabıma girip bakın, takip edin 👇 

Teşekkürler. 
31 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Widget sorunu bu hafta içi Galaxy store üzerinden one uı ana ekran güncellemesi ile düzelecektir
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Evt onun haricinde gelecek olan yazılım güncellemesi ile pil vesairesi
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Ama widget sorunu ayrı düzelecek Galaxy store üzerinden ,pili bilmem pilde azalma yok ki S23 serisinde optimze olabilir ama
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Yok pil isinma dengesiz ilerliyor cihazda, optimize olmalı o yönden diyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dur daha s22 güncelleme almadı 😂
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
İşte güncelleme alırsa sorunlar bunlar 🤣 onun için duzelmeden almasın zaten güncellemeyi
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Aslında bunların yanında 2 den fazla yüz kaydetme özelliği de gelse iyi olur
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy S
Yüz kilidi + alternatif yüz kilid var aslında iki yüz kilidi oluyor
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Evet ben de 2 den fazla olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum