cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung internet vs Google chrome

(Topic created on: 04-13-2024 06:11 PM)
509 Views
merzifonlu
Active Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaşlar geliştirici seçeneklerini aktif edip hafıza kullanımlarını kontrol ederek bir karşılaştırma yapabilir miyiz? Pil tüketimi istatistiği ile beraber ram tüketimini de görme şansımız olur. Çünkü gelinen durum itibarıyla samsung internet'in ne ram tüketimi ne de pil kullanımı açısından bir avantajı varmış gibi durmuyor. Samsung internet kullanıcısıyım ve kendi istatistiklerimi şöyle bırakayım:

Ram tüketimi: 2,5 gb (1 gün)
Pil tüketimi: 1 saatte %6,7

Eğer hatırı sayılır bir f.a.r.k. yoksa, yaklaşık %30 daha yüksek hız sunan chrome'a geçmemiz daha mantıklı olacaktır.

Edit: chrome kullananların da paylaşmasını istiyorum arkadaşlar. Karşılaştırabilmek için. Bu cidden önemli bir konu çünkü chrome çok ciddi hız farkı sunuyor. Üstelik samsung internet'in çeviri özelliği hem iyi çalışmıyor hem de yapay zeka sonrası ortadan kayboldu. Yapay zekaya Türkçe desteği gelene kadar kullanamayacağız.
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Chromeda reklam engelleyiciler var mı
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Önemli bir ayrım değil bu. Ublock origin dışında herhangi bir reklam engelleyici kullanımı, kişisel bilgilerin güvenliği açısından risk teşkil ediyor. Özellikle adguard falan gibi özgür yazılım olmayanlar. Verileri kendi serverlarına çekiyor adamlar. Dolayısıyla kullanmıyorum ben zaten.
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
bdn ikisinide kullanıyorum çünkü bazadn birinin desteklemedğini diğeri destekleyebiliyor.
0 Likes
merzifonlu
Active Level 5
Galaxy S
Ne tür sitelerde destek farklılıkları var hocam? Ben şahsen desteklenmeyen bir siteye denk gelmedim samsung internet'te.