cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy s6 telefonum kapandı açılmıyor

(Topic created on: 05-25-2021 01:05 PM)
6772 Views
CEMALİ_DENİZ34
Active Level 3
Options
Galaxy S

merhaba benim telefon samsung galaxy s6 telefondan oyun oynarken birden kapandı açılmadı sonra sarja taktım açılırmı diye sarj ibresi gözüktü ama dolmuyor telefon ısınmaya başladı sonra ben ses kısma tuşu + güç tuşu + home tuşuna basılı tuttum  30 saniye sonra tekrardan mavi ekran çıktı ses kıma tuşuna bastımı telefon yeniden başlıyor ama. Bu sefer samsung galaxy s6 powered by android yazısı çıkıyor ama bi türlü telefon açılmadı  sonra tekrardan aynı kombinasyon yaptım aynı saniye yine mavi ekran çıktı sonra ses açma tuşuna bastım odin modu download yazısı çıktı sadece 3 tuşa basmaktan başka bir şey yapamıyorum çöktümü telefon anlamadım sadece bir kaç oyun yükledim oynarken kapandı işte 

not: hard reset yapamıyorum tuşlarla :(

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba CEMALİ_DENİZ34,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini tekrar ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

h target=_blank target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

h target=_blankt target=_blanktps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-m...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S

Servise gönderin 

0 Likes
Galaxy S

Servise götürdüm hatta 2 defa da daha önce pil değişimi yaptım aynı yerde son götürdüğümde beceremediler yazılım attırmayı deneyin dediler  bilgisayaryan nasıl hard reset atacağım

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Biraz değişik olacak ama cihazı bilgisayara bağlayın eğer dosyaları görüyorsan oyunun yüklü olduğu klasörü sil
0 Likes
pentagenist
Active Level 6
Galaxy S
Benim SM-N9000Q cihazımda da oldu hiçbir şekilde dosyalarıma ulaşamadım servise götürünce reset attılar ve düzeldi. s6 gibi cihazlar biraz daha eski olduğu için cihazı çok fazla yormamak gerekir. Servise gidip reset attırdıktan sonra da çok fazla oyun oynamamanızı tavsiye ederim.
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba CEMALİ_DENİZ34,

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini tekrar ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

h target=_blank target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

h target=_blankt target=_blanktps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-m...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes