Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
S22 den s25+ geçtim koruyucu camdan olabilir mi max parlaklık s22 den az, cam böyle karartmalı değil ama yine etki edebilir herhalde. Parlaklığı... View Post
Tamamen meraktan soruyorum burasi sistem dosyalarımı çünkü telefonu 2025 başında aldim da😅 View Post
Ui7 den sonra ısınmaya başladı cok az bi zorlamada hemen 45 dereceye cıkıyor 10 dk pubg oynuyorum hemen ısınıyor sarja takıyorum ısınıyor hızlı sarj... View Post
S24 ultra Kullanıyorum Ay Filan Cekmeyle Uğraşmayın Yapay Zeka ile düzeltiyor. View Post
Merhaba arkadaşlar ben çok telefon değiştiren bir insanım her markanın Neredeyse her modelini kullandım iphone 16 Pro dan s25 ultra'yı geçtim Şu... View Post
Rehberde kayıtlı kişilerin arama arka planı bu arka plan yapmak istiyorum. Arama arka planı ayarlar dememe rağmen olmuyor. Şu an rehberde... View Post
Herkese selam telefonunda bir hata oluştu bilen varsa yardim edermisiniz View Post
Telefonu baya kullanıyorum son bir aydır sanki hızlı gidiyor ne yapmalıyım View Post
Arkadaşlar oneui 8 betayi elle nasil yukleyebilirim bilgisi olan varmj View Post
Ana kameradan çok çok daha iyi olduğundan bahsetmiştik. Şimdi nasıl yükleneceğini anlatalım. GCam.hub sitesindeki creators kısmının altında, sarıyla... View Post
User | Count |
---|---|
27 | |
26 | |
23 | |
17 | |
16 |