cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy s20 fe şarj sorunu

(Topic created on: 06-26-2021 01:35 PM)
1719 Views
ufukozturk
Active Level 3
Options
Galaxy S

Şarjım çok az gidiyor. Telefonun 15 günlük. Telefonumu tasarruf modada masanın üzerine bırakıyorum iki saat yüzde 6-7 azalıyor. Gün içerisinde de şarjım çok çabuk bitiyor lütfen yardımcı olun. 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
aylin09
Active Level 5
Galaxy S
Aynı sorun bencede var napacaksak

View solution in context

Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ufukozturk,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy S
Kanka uygulamalar uyku modundami
0 Likes
ufukozturk
Active Level 3
Galaxy S
Güz tasarrufunun en etkinini açtım. Duvar kağıdı bile yok. Gece 12 de şarjı yüzde 25 Di. Sabah kaç olacak diye denemek istedim. Sabah yedide telefona bi baktım telefon kapanmış. Şok oldum öyle yazmaya karar verdim.
0 Likes
Amaterasu2039
Active Level 6
Galaxy S
exynos 990 pil i su gibi içen bir işlemci işlemci birde kronik hatalı olduğu için ısınıyor ısındığı için de daha fazla güç harcıyor telefonun o kadar şikayeti hatası olmasına rağmen neden aldınız ki?
ufukozturk
Active Level 3
Galaxy S
O da benim salaklığı galiba. Bu devirde samsung gibi bir firmanın böyle bir telefon yapabileceğine inanmamıştım. Bundan önceki telefonum Honor Du o bile daha iyiydi yaa.
gokayS10lite
Active Level 6
Galaxy S
exynoslu s20fe ne yaparsanız yapın şarjı az giden bir cihaz ufak tefek müdahaleler max. yarım saat artırır ekran sürenizi. aynı cihazın snapdragon 865 versiyonu satılmaya başladı Türkiye'de onu düşünebilirsiniz.
0 Likes
Solution
aylin09
Active Level 5
Galaxy S
Aynı sorun bencede var napacaksak
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ufukozturk,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes