cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'dan Uzaklaşmak/Kötü Politikalar

(Topic created on: a month ago)
385 Views
ygtknca
Active Level 9
Options
Galaxy S

Genel olarak son sıralarda Samsung'un yaptığı yanlış politikalar yüzünden soğumaya başladım gerçekten. Forumda biraz gezdiğim zaman bir çok kişinin bu düşüncede olduğunu gördüm. Yorumlarda karşılıklı sohbet dönsün diye böyle bir gönderi atmak istedim. Şu an aktif olarak

S24FE/256GB
Buds3 Pro/Buds2 Pro
A53 128GB
Watch4/6 kullanıyorum. 
Genel olarak bir çok cihazımı Samsung kullanıyorum adaptörümden tutunda kablosuz şarj ünitesine kadar kablolarım dahi Samsungtur, ama artık Samsung cidden yormaya başladı güncelleme konusunda saçma politikalar var her çıkan güncellemede telefonda illa ki bir sorunlar var bir şey düzelse başka bir yazılım bozuluyor. Evet androidde entegre olan en iyi Samsung ama mesela saat konusunda bence Huawei direk önce Apple da aynı şekilde. S24FE ilk çıktığında alan insanlardanım o an param yoktu ve kredi ile aldım ben 32K olarak aldım(kredi faizini ayrı tutuyorum)o an S24+ 40k idi almadığıma aşırı pişmanım. FE oldu 28K geçen gördüm S24+ olmuş 50k bu nasıl politika arkadaş. Telefonlara güncelleme desteği vericez demekle olmuyor gerçekten bir çok kullanıcı bundan şikayetçi. Gelen update düzgün olmadığı ve aşırı geciktiği zaman ne anlamı var.Yıllardır hepimiz Bixby Türkçe desteği bekliyoruz. En son haberler çıkmıştı gelebilir felan diye herkes S25 lansmanında Bixby Türkçe desteğide bekliyorduk bir baktık adamlar Gemini ile entegre sağlamış. Mükemmel hareket Samsung gerçekten. 

Şunu düşünüyorum Samsung bu şekilde devam ettiği sürece yakında çok kullanıcı kaybedecek ve bir çoğumuz artık Applea geçiş yapacağız. Aynı şekilde politikalar devam ederse direk İphone geçmeyi düşünüyorum. Yüksek bir telefon kullanmıyorum ama amacım S25 Ultra almaktı ona o kadar para vereceğime gider İphone 16 alırım daha iyi. 

21 Comments
ygtknca
Active Level 9
Galaxy S
Dostlar kusura bakmayın uzun yazmışım her okuyan arkadaşı sohbete bekliyorum. Görüşlerinizi belirtin lütfen. 🙏
KEREMC
Active Level 4
Galaxy S
Aşırı haklısın yıllardır samsung kullanıyoruz bize verdiği değer sıfır güncelleme asla vaktinde gelmiyor insanlar hep bir bekleyiş içinde ve asla samsung tarafından açıklama yapılmıyor.
ygtknca
Active Level 9
Galaxy S
Aynen öyle bir sorun olsa Apple direk en kötü açıklama yapıyor sorunun farkındayız çözücez diye söyleyecek o kadar şey var ki uzamasın diye yazmadım yani. Bixby den tut Watchlara. Hayatımda bu kadar çöp saat görmedim uyku saatini dahi doğru hesaplamıyor şarj desen yerlerde ne Huawei ne Apple ile kapışabilir. Kulaklıklar iyi yalan yok o konuda çok bir şey diyemiyorum ama daha iyi olabilir. Cihazları da güzel sorun yok gidip Ultra almak istiyorum ama değmez ya diyorum. İphone 16 çıktığında eleştirildi yandaki bu deklanşör durumundan lan adamlar en azından bir yenilik getirmeye çalışıyor bir şeylerle uğraşıyor bizde S23 den beri aynı tas aynı hamam. Eleştirsekde sonuç yok. Eski S4 de dahi daha çok özellik vardı göz hareketleri ile kontrol uzaktan dokunmatik vs vs ben yanlış hatırlamıyorsam tabi yanlış olabilir. Getir abi şunları bak gör o zaman devrimi Apple nasıl kalıyor. Sene kaç olmuş 45W maksimum şarj etme nedir adamlar 120W çıktı sırf yazılımları entegre değil diye almıyoruz bu durumları bilgisayar mühendisleri ile de oturup konuştum ya bir çok sorun var cidden.
KEREMC
Active Level 4
Galaxy S
Üşenmedim hepsini okudum saat konusunda watch 7 kullanıyorum 1 gün gitmiyor şarj ve dediğin gibi sağlık ölçümleri oldukça hatalı kulaklık olarak buds 3 var ve 3 kere servis gördü şarj konusunda 45W artık demode oldu **bleep** markalar bile 20 dk da şarj getiriyor biz 1.30 saat bekliyoruz bixpy zaten benim için tartışmaya kapalı kesinlikle türkiyeyi iplemedikleri anlamına gelen bir asistan.
0 Likes
ygtknca
Active Level 9
Galaxy S
O kadar çok sıkıntı var ki anlat anlat bitmez bu durumlar için ben artık forumdan konu açıyorum veyahut hata raporu yolluyorum durum **bleep** edilsin diye ben yüksek cihaz kullanmıyorum ama yani insan yine de iplenmediğni görünce üzülüyor. Ultra modellere geçmek istiyorum ama diyorum o kadar paraya ne gerek var çünkü hizmet belli
0 Likes
ygtknca
Active Level 9
Galaxy S
Bak şimdi hata raporu açıcam FE de son güncellemeden beri parmak izi sorunu var diyeceklerini söyleyim. Cihazı sıfırlayın buds3 proda widget hatası var onun içinde açıcam yine sıfırlayın dicekler kendin bir çağrı merkezi çalışanıyım konu hakkında buradaki moderatörlerde tilkil yapmaya çalışıyor ya sen kime tilkilik yapıyorsun bende aynı işi yapıyorum😂
0 Likes
itzRabel
Active Level 3
Galaxy S
Benim de Buds3 te widget sorunu var. Dedim ki widget kaldırınca Wearables uygulaması düzgün çalışıyor ama widget koyunca program takılı kalıp çöküyor. En sonunda uzaktan erişim izni istediler ben de istemedim ve kapattım talebi...
KEREMC
Active Level 4
Galaxy S
He birde werable uygulamasını bozdular 1 haftadır çöküyor ne saat ne kulaklık kontrolü yapabiliyorum yani hem düzgün iş yapmıyorlar hemde düzgün olanıda bozuyorlar
ygtknca
Active Level 9
Galaxy S
Neler neler hocam konu hakkında kesinlikle hata raporu açın
0 Likes