ygtknca
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Genel olarak son sıralarda Samsung'un yaptığı yanlış politikalar yüzünden soğumaya başladım gerçekten. Forumda biraz gezdiğim zaman bir çok kişinin bu düşüncede olduğunu gördüm. Yorumlarda karşılıklı sohbet dönsün diye böyle bir gönderi atmak istedim. Şu an aktif olarak
S24FE/256GB
Buds3 Pro/Buds2 Pro
A53 128GB
Watch4/6 kullanıyorum.
Genel olarak bir çok cihazımı Samsung kullanıyorum adaptörümden tutunda kablosuz şarj ünitesine kadar kablolarım dahi Samsungtur, ama artık Samsung cidden yormaya başladı güncelleme konusunda saçma politikalar var her çıkan güncellemede telefonda illa ki bir sorunlar var bir şey düzelse başka bir yazılım bozuluyor. Evet androidde entegre olan en iyi Samsung ama mesela saat konusunda bence Huawei direk önce Apple da aynı şekilde. S24FE ilk çıktığında alan insanlardanım o an param yoktu ve kredi ile aldım ben 32K olarak aldım(kredi faizini ayrı tutuyorum)o an S24+ 40k idi almadığıma aşırı pişmanım. FE oldu 28K geçen gördüm S24+ olmuş 50k bu nasıl politika arkadaş. Telefonlara güncelleme desteği vericez demekle olmuyor gerçekten bir çok kullanıcı bundan şikayetçi. Gelen update düzgün olmadığı ve aşırı geciktiği zaman ne anlamı var.Yıllardır hepimiz Bixby Türkçe desteği bekliyoruz. En son haberler çıkmıştı gelebilir felan diye herkes S25 lansmanında Bixby Türkçe desteğide bekliyorduk bir baktık adamlar Gemini ile entegre sağlamış. Mükemmel hareket Samsung gerçekten.
Şunu düşünüyorum Samsung bu şekilde devam ettiği sürece yakında çok kullanıcı kaybedecek ve bir çoğumuz artık Applea geçiş yapacağız. Aynı şekilde politikalar devam ederse direk İphone geçmeyi düşünüyorum. Yüksek bir telefon kullanmıyorum ama amacım S25 Ultra almaktı ona o kadar para vereceğime gider İphone 16 alırım daha iyi.
21 Comments
- « Previous
- Next »
faruk07
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-12-2025 09:35 AM in
Galaxy S
Ust segment için kredi çekcek kadar kafayı bozunca gelen kaçınılmaz hayal kırıklığı..
özgür_s21fe
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-12-2025 09:37 AM in
Galaxy S
Samsung'un ceo dahil bütün yönetim kurulunun komple değişmesi gerekiyor şirketi batıracaklar

- « Previous
- Next »