Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Uyku modundan çıkmıyor! Mod u degistirmek mümkün degil! View Post
Kısa süre içerisinde çıkış yapacak olan Galaxy S24 FE modelinin fiyatı sızdırıldı. S24 FE öncülünden pahalı olacak. Birkaç gün önce yayınlanan rapora... View Post
Sirf bu amoled yanığı yüzüne samsung bırakacağım hep mi yanık olur anlamadim çözümü nedir hep kısık ki kullancaz ekranı o kadar paralar veriyoruz View Post
Herkeste güncelleme ile ilgili sorun var orası bariz. Fakat 10 kere denedim ve gerçekten en sonuncusunda beklememe değdi. Yazılımınız güncel... View Post
Galaxy s23 4 aylık cihaz telefonu sallıyorum içinden ses geliyo tıkır tıkır bu normalmi ? View Post
Samsung Galaxy S25'in Render görüntüsü internete paylaşılmıştır çerçeveler oldukça ince tasarım çok ufak bir değişiklik olmuş ve... View Post
inşallah bu kadar bekleyișten sonra yanlışlıkla ONE UI7 yüklerler kurtuluruz😂😂 View Post
Yazılım güncellemesi kısmına girdiğimde burası dakikalarca böyle kalıyor Yazılım mı yüklüyorlar acaba Not: internette sorun yok cihazda da View Post
10 dakika'dır sunucuya bağlanmıyor, Geliyor mu sizce 😁 View Post
User | Likes Count |
---|---|
653 | |
629 | |
536 | |
517 | |
392 |