cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung cihazmı Bul-Başıma gelmez demeyin

(Topic created on: 09-06-2024 09:49 PM)
126 Views
kahramanomer
Active Level 3
Options
Galaxy S
2 gün önce s21 5G telefonumu akşam 21.30 gibi otobüs durağında unuttum.yarım saat sonra aklıma geldiğinde telefonu aradığımda meşgule atıldı. 2 kez daha aradım ama cevap veren olmadı bende daha fazla işkillendirmemek adına aramayı bırakıp samsung cihazımı bul aktif ettiğim hesabıma giriş yaparak telefonu çalan şahsı bulmak için girdiğimde telefonun aktif oldupunu ve yürüdüğünü anladım ve konuma gidip telefonumu çalan kişiden aldım. Aklınızda bulunsun mobil veri sürekli açıktı benim. Aklına sim kartı çıkarmak gelmediği için kısa sürede buldum telefonumu. Arkadaşlara tavsiyemdir herkes aktif etsin bu güzel özelliği bizzat yaşadım. Az daha yeni telefon almak zorunda kalıcaktım. şu nişan arefesinde. dikkat edelim.

17 Comments
Galaxy S
Vay be olaya bak helal olsun iyi samsung hesabının şifresini o endişeyle unutmamışsınız
kahramanomer
Active Level 3
Galaxy S
Bi gün işe yarar diye aktif etmiştim 🤣🤣 bozulana kadarda bu telefondan vazgeçmem
AlvarAalto
Active Level 7
Galaxy S
geçmiş olsun. çalan elemanı bulduğunuzda neler yaşandı merak ettim
kahramanomer
Active Level 3
Galaxy S

Çalan şahıs 50 yaşında bi dayıydı o saatte ordan geçerken ilk aramayı duyup yürümeye başlamış herhalde beni görünce nutku tutuldu ben telefondan hiç anlamam falan açamadım diyip geveledi. İşin komiği kılıf arkasında da 50 euro vardı. Telefonu kılıfsız görünce euro nerde dedim buna kılıfıda euroyuda çıkardı verdi. Ters yapmadığı için bak işine deyip saldık dayıyı

AlvarAalto
Active Level 7
Galaxy S
yazık günah ya insanlık kalmamış.. neyseki sıfır zararla bitmiş iş
şevket8097
Active Level 6
Galaxy S
Kafasına zınk ediceksin onun
anusername
Expert Level 5
Galaxy S

Telefonu çalan kişiyi ben direk  😅👍🏻 (cidden)
Neyse, cidden samsung cihazlarda çok önemli bu. İyi bulmuşsunuz cihazınızı şifresi kırılabilirdi format atılabilirdi kurtulmuş telefon ucundan

kahramanomer
Active Level 3
Galaxy S
Ters yapmadı. yoksa hak ettiğini bulurdu
anusername
Expert Level 5
Galaxy S
Bir şey soracağım, benim tablet wifi destekliyor sadece mobil veri falan desteklemiyor sim kart, bunu açmalı mıyım sizce? 1725651528041.jpg
0 Likes