Arkadaslar merhaba siz telefonunuzda mercekleri korumak için (çünkü buyuk) bir ürün aldınız mı? almalı miyiz ?Merceklerin çizilmeye karşı dayanıklıgı... View Post
Arkadaslar merhaba siz telefonunuzda mercekleri korumak için (çünkü buyuk) bir ürün aldınız mı? almalı miyiz ?Merceklerin çizilmeye karşı dayanıklıgı... View Post
S23 128 GB 31799₺S23 256 GB 33599₺S24 fiyatı bu rakamlar karşısında ne olur? S23 fiyatları aşağa yönlü düşüş olur mu? View Post
Var mı önerebileceğiniz güzel kılıf View Post
Arkadaşlar merhaba s23 fe cihazimda sarj yuzde 6 dan yuzde 1 e gelip ve kapanmasi 5 dakika sürmüyor ve yuzde 3-4 kaldin mi cihaz kasmaya başlıyor hard... View Post
Böylesine rezalet bi durum görmedim, resim çekeceğimiz zaman saniyeyi biz ayarlayamıyoruz ve max 5 saniye veriyor, çektiği resimler bile leş. İphone... View Post
S22 View Post
Çektiğimiz ekran görüntüsünü sildiğimizde o ekran görüntüsünün bildirimi de silinsin. Bunu geliştiricilere iletirmisiniz. View Post
Arkadaşlar s24 çıktığı zaman her türlü ucuz olacak elma 14 den daha da güçlü olacak ama ios yazılım kalitesi arayüz kalitesi daha iyi kararsız kaldım... View Post
8 gen 1 ile anca bu kadar pil alabildim. 🤣 Sadece güç tasarruf modu açık. Bluetooth,Wifi vb hepsi açık, Ekran çözünürlüğü... View Post
Ben buds pto 2 aldim kulakliklar cizirtili geliyor bide sag kulakliktan sesi az geliyor ne yapmam lazim View Post
User | Likes Count |
---|---|
477 | |
461 | |
278 | |
205 | |
196 |
User | Count |
---|---|
52 | |
51 | |
49 | |