cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S25 Ultra İle Yaşadığım Deneyim 😍

(Topic created on: 02-18-2025 08:08 PM)
1609 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri,

Galaxy S25 Ultra ile yaşadığım deneyimleri aktarmaktan mutluluk duyuyorum.😍

image

Ekran ve Tasarım 📱

Galaxy S25 Ultra, şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Yeniden tanımlanan dış tasarım, cihaza modern bir görünüm katmıştır. Daha ince çerçeveler, daha geniş görüntüleme alanı ve rahat tutuş sağlamaktadır. 😍
120 Hz yenileme hızına sahip, QHD+ çözünürlüklü, dinamik 2x AMOLED panel ve Proscaller ekran teknolojisi, sektörde çığır açmaya devam ediyor. Bu sayede en iyi Ekran skorunu almaya başardı 🏆🏅

image

Önceki modelin düşük ekran parlaklığı sorunu ve köşeli çerçevesi acıtma sorunu çözülmüş olması mükemmel. Samsung, müşterilerini her zaman önemsediğini biliyorsunuz, bence bu konuda fazlasıyla iyi bir iş çıkarmışlar 😍

image

İşlemci 📈

Samsung bu yıl S25 serisine Snapdragon 8 Elite For Galaxy işlemcisini sundu. Galaxy S25 Ultra, en zorlu görevlerin üstesinden kolayca gelebilen bir cihazdır.

image

Oyun oynarken, video izlerken veya çoklu uygulama kullanırken herhangi bir takılma veya yavaşlama yaşamadan akıcı bir deneyim sunuyor.
" Ya bu deneyim anlatılmaz yaşanır diyorlar ya", haklıymışlar 😍 Galaxy S25 Ultra o kadar akıcı ki, animasyonlar falan oynamak müthiş bir his arkadaşlar.Cihazları kesinlikle en yakın deneyim mağazasında demenizi öneriyorum 😍

İşlemcinin enerji verimliliği sayesinde cihazın bataryası da uzun süre dayanıyor .Bu sayede gün boyunca şarjınızın bitmesi endişeniz asla olmaz .Çünkü bitmemek için cihaz özel çaba harcıyor 😃😍

Samsung, cihaz işlemcisinin yüksek frekansta çalışmasından kaynaklanan ısınmayı önlemek amacıyla soğutma odasının boyutunu büyütmüş ve bunu gösteren bir görsel yayınlamıştı 😍
image

Batarya 🔋
S25 Ultra'nın pili bayağı iyi 5000mAh bataryasıyla yoğun kullanımda bile günü rahat çıkarıyor ama tabii ki kullanım şekline göre de değişiyor.Ben 2 günde bir şarja a takmayı tercih ediyorum, cihazı hiç bir günde bitirmek için uğraşmadım eğer uğraşırsanız en az 10 saat ekran açık ve üstü sonuç vereceğinden hiç şüphem yok
Benim sonuçlarım şu şekilde ;

Wi-Fi ve mobil veri karışık kullanıldı
120 hz QHD+ Çözünürlük açık
Bluetooth açık
Ekran parlaklık ve karanlık mod gün batımı ile çalışmaktadır
Normal bir kullanıcı deneyimi nasılsa cihazı o şekilde kullandım

image

Pil konusunda S25 ultradan çok memnun kaldım Ancak, pil ömrü kullanım alışkanlıklarınıza, parlaklık seviyenize, hangi uygulamaları kullandığınıza ve ağ bağlantınıza göre değişiklik gösterebileceğini lütfen unutmayın 😊

Kamera 📸

Kamera konusunda Samsung'un şuana kadar en iyi kamera donanıma ve yazılıma sahip cihazı diyebilirim.

image

Kamera olarak değişiklik Yeni 50 MP Ultra Geniş Açılı Kamera ile yüksek çözünürlükte çarpıcı kareler ve detaylı yakın çekimler yapmamıza olanak tanıyor😍

Kamerada Gerçek ,ten renklerini ve dokuları, tam olarak gördüğünüz en iyi şekilde yakalama fırsatı yaratıyor

Mobil cihazlarda DSLR benzeri bir deneyim için Galaxy S25 serisinde Expert RAW'a entegre edilmiş Sanal Diyafram ile alan derinliği kontrolü sunuyor .Galaxy S25 serisi ayrıca daha profesyonel video prodüksiyonu için hassas renk derecelendirme seçenekleri sağlayan Galaxy Log ile sinematik yaratıcılığı bir üst seviyeye taşıyor olması mükemmel bir deneyim 😍

image

Arkadaşlar biliyorsunuz ki bir zamanlar S23 serisine doğal çekimler yaptığını söylüyorduk ama taki S25 serisi çıkana kadarmış.
S23U ile S25U fotoğraf çekimi yaptığımda renk fârkı çok hissedilir derecede S25 serisi çok doğal ve gördüğümüz rengi size sunuyorken S23U ise yapay bir renk veriyor. Bunu Samsung müşterileri'nin en çok istenilen özelliklerden biriydi Samsung bunu sonunda tamamen başarmış 😍

Arkadaşlar bazılarınız aynı Kamera sensörü kullanılmış ne gelişmiş diyenler olabilir 🤔🤔😊Arkadaşlar Kamera sensörü aynı olabilir ama iş işlemcide ve yazılımda bitiyor lütfen bunu unutmayın 😍😍👍

Kamera konusunda detaylı bilgiyi gönderimde paylaşmıştım bakmanızı öneririm.

https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Galaxy-Cihazlarımızda-Yeni-Kamera-Özellikleri/td-p/1805567...
image

Hoparlörler 🎶🔊
Arkadaşlar Samsung'un hoparlörleri hep eleştiriliyordu ya S25 Ultra'da resmen devrim yapmışlar .Sesin şiddeti, basları, tizleri mükemmel olmuş. Önceki modelden çok daha iyi, rakiplere de meydan okumuş ben burdayım dercesine gibi 😍

Sonuç olarak;

Genel Özellikler ve Performans 👑

• Galaxy S25 Ultra, önceki modellerdeki eksiklikleri gideren kapsamlı bir cihaz olarak sunulmuş

• S25 Ultra, gün boyu kesintisiz kullanım sunuyor 

• Ekranın doğru renk ve canlılık dengesi, güneşli ortamlarda bile sorunsuz kullanım imkanı sağlar.

• Proscaller özelliği, ekran görüntüsünün netliğini artırır.

image

• Yeni Galaxy AI özellikleriyle cihaz, tam anlamıyla bir yardımcı görevi üstlenir. Videolardaki istenmeyen sesleride kaldırmak mükemmel bir şey

• Now bar ve Now brief özelliği sayesinde, planlanan etkinlikler her zaman takip edilebiliyor

image

• Akıcı animasyonlar ile her zaman mükemmel
Gemini ve Gemini live ile yapay zeka dostu her zaman yanında bas konuş bu kadar ,kendisini severek kullanıyorum çok yardımcı oluyor 

image

Kamera Performansı

• Kamera, doğal renklerle üstün performans sunar ve hayal kırıklığı yaşatmayacak dercede güzel fotoğralar çekmenize olanak tanır.

• Expert Raw özelliği ve sanal diyafram işleviyle profesyonel düzeyde çekimler mümkün oluyor severek kullanıyorum.

Ses Kalitesi

• Ses kalitesi açısından cihazı mükemmel buldum, hoparlörlerinden oldukça memnun kaldım diyebilirim

Geliştirilmesi beklediğim özellikler şunlardır;
•Kamera konusunda 1 inclik sensörlere geçiş yapılırsa güzel olur
•Batarya Teknolojisi değişikliğine gidilip karbon olabilirse buda daha iyi sonuçlar verecektir.
• S pen Bluetooth eksikliği her ne kadar da istatistik e bakılarak kaldırılsada halen bunu isteyen müşterileriniz var geri getirebilirsiniz özelliği 

Samsung her zaman müşterilerini dinleyen ve ona göre cihazlar yapmayı planlayan bir marka, hiç şüphem yok ki ilerleyen zamanlar da yeni teknojileri sunacaklar bizlere 😍

Galaxy S25 Ultra hakkında detaylı bilgi ve satın alma bağlantısı için ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz 😍

https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s25-ultra/
55 Comments
Mehmetöz
Active Level 4
Galaxy S
Alfatürk eline sağlık cihazı detaylı anlatmışsın alıcaklar olanlar varsa mükemmel olmuş😊
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Çok teşekkür ederim kardeşim 😊🙏
Galaxy S
Çok güzel konu olmuş eline sağlık 😍😍🥰🤗 bu arada tekrardan hayırlı olsun güle güle kullann
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler kardeşim benim, beğenmene sevindim 😊🙏
Galaxy S
Rica ederim kardeşim yer imlerime ekledim lazım olurr 😍
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Kapsamlı hazırladım ki alacaklar olanların aklında hiçbir şey kalmasın 😊
Alfatürk
Expert Level 5