- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Galaxy S25 Ultra ile yaşadığım deneyimleri aktarmaktan mutluluk duyuyorum.😍
Ekran ve Tasarım 📱
Galaxy S25 Ultra, şık ve modern bir tasarıma sahiptir. Yeniden tanımlanan dış tasarım, cihaza modern bir görünüm katmıştır. Daha ince çerçeveler, daha geniş görüntüleme alanı ve rahat tutuş sağlamaktadır. 😍
120 Hz yenileme hızına sahip, QHD+ çözünürlüklü, dinamik 2x AMOLED panel ve Proscaller ekran teknolojisi, sektörde çığır açmaya devam ediyor. Bu sayede en iyi Ekran skorunu almaya başardı 🏆🏅
Önceki modelin düşük ekran parlaklığı sorunu ve köşeli çerçevesi acıtma sorunu çözülmüş olması mükemmel. Samsung, müşterilerini her zaman önemsediğini biliyorsunuz, bence bu konuda fazlasıyla iyi bir iş çıkarmışlar 😍
Samsung bu yıl S25 serisine Snapdragon 8 Elite For Galaxy işlemcisini sundu. Galaxy S25 Ultra, en zorlu görevlerin üstesinden kolayca gelebilen bir cihazdır.
" Ya bu deneyim anlatılmaz yaşanır diyorlar ya", haklıymışlar 😍 Galaxy S25 Ultra o kadar akıcı ki, animasyonlar falan oynamak müthiş bir his arkadaşlar.Cihazları kesinlikle en yakın deneyim mağazasında demenizi öneriyorum 😍
İşlemcinin enerji verimliliği sayesinde cihazın bataryası da uzun süre dayanıyor .Bu sayede gün boyunca şarjınızın bitmesi endişeniz asla olmaz .Çünkü bitmemek için cihaz özel çaba harcıyor 😃😍
Samsung, cihaz işlemcisinin yüksek frekansta çalışmasından kaynaklanan ısınmayı önlemek amacıyla soğutma odasının boyutunu büyütmüş ve bunu gösteren bir görsel yayınlamıştı 😍
Batarya 🔋
S25 Ultra'nın pili bayağı iyi 5000mAh bataryasıyla yoğun kullanımda bile günü rahat çıkarıyor ama tabii ki kullanım şekline göre de değişiyor.Ben 2 günde bir şarja a takmayı tercih ediyorum, cihazı hiç bir günde bitirmek için uğraşmadım eğer uğraşırsanız en az 10 saat ekran açık ve üstü sonuç vereceğinden hiç şüphem yok.
Benim sonuçlarım şu şekilde ;
Wi-Fi ve mobil veri karışık kullanıldı
120 hz QHD+ Çözünürlük açık
Bluetooth açık
Ekran parlaklık ve karanlık mod gün batımı ile çalışmaktadır
Normal bir kullanıcı deneyimi nasılsa cihazı o şekilde kullandım
Kamera 📸
Kamera konusunda Samsung'un şuana kadar en iyi kamera donanıma ve yazılıma sahip cihazı diyebilirim.
Kamera olarak değişiklik Yeni 50 MP Ultra Geniş Açılı Kamera ile yüksek çözünürlükte çarpıcı kareler ve detaylı yakın çekimler yapmamıza olanak tanıyor😍
Kamerada Gerçek ,ten renklerini ve dokuları, tam olarak gördüğünüz en iyi şekilde yakalama fırsatı yaratıyor
Mobil cihazlarda DSLR benzeri bir deneyim için Galaxy S25 serisinde Expert RAW'a entegre edilmiş Sanal Diyafram ile alan derinliği kontrolü sunuyor .Galaxy S25 serisi ayrıca daha profesyonel video prodüksiyonu için hassas renk derecelendirme seçenekleri sağlayan Galaxy Log ile sinematik yaratıcılığı bir üst seviyeye taşıyor olması mükemmel bir deneyim 😍
S23U ile S25U fotoğraf çekimi yaptığımda renk fârkı çok hissedilir derecede S25 serisi çok doğal ve gördüğümüz rengi size sunuyorken S23U ise yapay bir renk veriyor. Bunu Samsung müşterileri'nin en çok istenilen özelliklerden biriydi Samsung bunu sonunda tamamen başarmış 😍
Arkadaşlar bazılarınız aynı Kamera sensörü kullanılmış ne gelişmiş diyenler olabilir 🤔🤔😊Arkadaşlar Kamera sensörü aynı olabilir ama iş işlemcide ve yazılımda bitiyor lütfen bunu unutmayın 😍😍👍
Kamera konusunda detaylı bilgiyi gönderimde paylaşmıştım bakmanızı öneririm.
https://r2.community.samsung.com/t5/Diğer/Galaxy-Cihazlarımızda-Yeni-Kamera-Özellikleri/td-p/1805567...
Hoparlörler 🎶🔊
Arkadaşlar Samsung'un hoparlörleri hep eleştiriliyordu ya S25 Ultra'da resmen devrim yapmışlar .Sesin şiddeti, basları, tizleri mükemmel olmuş. Önceki modelden çok daha iyi, rakiplere de meydan okumuş ben burdayım dercesine gibi 😍
Sonuç olarak;
Genel Özellikler ve Performans 👑
• Galaxy S25 Ultra, önceki modellerdeki eksiklikleri gideren kapsamlı bir cihaz olarak sunulmuş
• S25 Ultra, gün boyu kesintisiz kullanım sunuyor
• Ekranın doğru renk ve canlılık dengesi, güneşli ortamlarda bile sorunsuz kullanım imkanı sağlar.
• Proscaller özelliği, ekran görüntüsünün netliğini artırır.
• Now bar ve Now brief özelliği sayesinde, planlanan etkinlikler her zaman takip edilebiliyor
• Kamera, doğal renklerle üstün performans sunar ve hayal kırıklığı yaşatmayacak dercede güzel fotoğralar çekmenize olanak tanır.
• Expert Raw özelliği ve sanal diyafram işleviyle profesyonel düzeyde çekimler mümkün oluyor severek kullanıyorum.
Ses Kalitesi
• Ses kalitesi açısından cihazı mükemmel buldum, hoparlörlerinden oldukça memnun kaldım diyebilirim
Geliştirilmesi beklediğim özellikler şunlardır;
•Kamera konusunda 1 inclik sensörlere geçiş yapılırsa güzel olur
•Batarya Teknolojisi değişikliğine gidilip karbon olabilirse buda daha iyi sonuçlar verecektir.
• S pen Bluetooth eksikliği her ne kadar da istatistik e bakılarak kaldırılsada halen bunu isteyen müşterileriniz var geri getirebilirsiniz özelliği
Samsung her zaman müşterilerini dinleyen ve ona göre cihazlar yapmayı planlayan bir marka, hiç şüphem yok ki ilerleyen zamanlar da yeni teknojileri sunacaklar bizlere 😍
Galaxy S25 Ultra hakkında detaylı bilgi ve satın alma bağlantısı için ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz 😍
https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s25-ultra/
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2025 08:13 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink