- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar benim telefonum 3900mAh pil kapasitesi olmasına rağmen özellikle Snapdragon 8 Gen 2 ile gerçekten inanılmaz birşey ısınma bile yoktur ama test etmedim. Sadece pili merak edenler için Call of duty 25 dakika içinde %56 dan %49 indi yani şarj %7 pil harcadı buna ikna oldum. Ama dediğim bu oyunda çoklu oyunculu modu girdim ama Battle Royale oynasaydım %11 inerdi sanırım yine çok iyi dimi arkadaşlar yorumları bekliyorum.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2025 10:08 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2025 10:08 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2025 10:24 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2025 10:36 PM in
Galaxy SEvet maalesef öyle Exynos her türlü iyi gitmez normal olarak bakarsak Snapdragon işlemciler geriye kalmaması için S23 serisi yatırım yapıldı. Bu yüzden de daha gelişmiş cip silikonlar 4nm TSMC yarı iletken teknolojisiyle üretildi. Exynos hala da Samsung tarafından silikonlar iyi üretemiyor onun acısından üretim hatalı vardır yada iyi yatırım yapılmamıştır bununla alakalı olabilir. Üretici ve Firma sorumlusu tutmayanlara neden geri çağırmadılar ki?? Hani Note 7 vardır bataryası şişmeler yanmalar patlamalar gibi sorumlu olduğu zaman geri çağrıldı Note 7 bütün iadeleri geri aldılar üretime durduruldu.