cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Oyun pil performansı 💯

(Topic created on: 02-18-2025 09:36 PM)
179 Views
SemihGalaxyS23
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar benim telefonum 3900mAh pil kapasitesi olmasına rağmen özellikle Snapdragon 8 Gen 2 ile gerçekten inanılmaz birşey ısınma bile yoktur ama test etmedim. Sadece pili merak edenler için Call of duty 25 dakika içinde %56 dan %49 indi yani şarj %7 pil harcadı buna ikna oldum. Ama dediğim bu oyunda çoklu oyunculu modu girdim ama Battle Royale oynasaydım %11 inerdi sanırım yine çok iyi dimi arkadaşlar yorumları bekliyorum.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
nuuurella
Active Level 6
Galaxy S
Hocam strateji oyunu oynuyorsunuz görüntüyü karesel olarak yüksek seviye de almaya çalışıyorsunuz sadece cihaz size oyunda hizmet etmiyor o yüzden batarya performansı dediğiniz şey göreceli ama yine de iyi bazı uygulamalarda daha fazla tüketim sağlar ayrıca önbellek mevzusu da var bu yüzden yeni cihazlarda özellikle işlemci ekran niti aradığımız cihazlar da batarya yı çok iyi beklemek yanlış

View solution in context

3 Comments
Solution
nuuurella
Active Level 6
Galaxy S
Hocam strateji oyunu oynuyorsunuz görüntüyü karesel olarak yüksek seviye de almaya çalışıyorsunuz sadece cihaz size oyunda hizmet etmiyor o yüzden batarya performansı dediğiniz şey göreceli ama yine de iyi bazı uygulamalarda daha fazla tüketim sağlar ayrıca önbellek mevzusu da var bu yüzden yeni cihazlarda özellikle işlemci ekran niti aradığımız cihazlar da batarya yı çok iyi beklemek yanlış
Galaxy S
benimde pil 4500 mah oyunda baya hızlı bitiyor oyun olmayacaksam sürekli max 3 defa sarjı yenilemem gerekiyor❤ hem benim 2200 de Işın izleme var kaliteden dolayı bitiyordur pil
0 Likes
Galaxy S

Evet maalesef öyle Exynos her türlü iyi gitmez normal olarak bakarsak Snapdragon işlemciler geriye kalmaması için S23 serisi yatırım yapıldı. Bu yüzden de daha gelişmiş cip silikonlar 4nm TSMC yarı iletken teknolojisiyle üretildi. Exynos hala da Samsung tarafından silikonlar iyi üretemiyor onun acısından üretim hatalı vardır yada iyi yatırım yapılmamıştır bununla alakalı olabilir. Üretici ve Firma sorumlusu tutmayanlara neden geri çağırmadılar ki?? Hani Note 7 vardır bataryası şişmeler yanmalar patlamalar gibi sorumlu olduğu zaman geri çağrıldı Note 7 bütün iadeleri  geri aldılar üretime durduruldu.

0 Likes