cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S25 Her Yere Yakışıyor

(Topic created on: 01-31-2025 10:47 PM)
59 Views
SoruCevapaGel
Active Level 6
Options
Galaxy S
18 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Yarına Kadar Yüklenir 😂
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Şimdi samsunga sitem etsek haksız mıyız? Video'yu yükleyen cihaz samsung video yüklenen uygulama samsungun ama yükleme tamamlanana kadar 2 sezon dizi bitirilir 😅
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
İyi Optimize Etmiyorlar Maalesef Fotoğraf Atıncada Kalite Düşüyor Attığın Videonunda Kalitesi Düşüyor Ama Yine Çok Uzun Sürüyor Yüklenmesi Daha Düşük Kalitede Nasıl Daha Uzun Tutmayı Başarmışlar Yüklenmesini Helal Olsun Cidden 😂
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Malesef bu optimize işini apple'dan öğrenmesi lazım. Ben apple'ın yerinde olsam bedavaya öğretmem ama 😂😂
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Her Marka Kendi Çıkarınıda İster Bide Misal S25 Ultrada İşlemcisi Çok Güçlü Olsa Bile Pokemon Kart Oyununda Hafif Bir Oyun Ama Lag Yapıyormuş Burdanda Optimizasyonun Ne Kadar Önemli Olduğunu Anlıyoruz (:
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
İşte bunlar hep arayüzü androide entegre etmeye çalışmaktan. Acil kendi işletim sistemini geliştirmesi lazım samsungun. Acil demiş miydim 😅😂
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Hemde En Acilinden Ama Google'la İyi Anlaşıyor Samsung Zor Gibi O Yüzden (:
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Bide şu an yapay zeka muhabbetine google'dan hiç kopmaz haklısın. Yıllardır yapmadıysa şimdi hiç yapmaz. Ama bana kalırsa tüm sorunların çözümü bu. Yap kendi işletim sistemini tüm sorunlar çözülsün..
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Yinede Samsung İsterse Yapar Bence Google Çok Karışmaz Gibime Geliyor