cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S22 mi 23 mü ?

(Topic created on: 09-16-2023 01:20 PM)
153 Views
Kepler-45b
Active Level 3
Options
Galaxy S

Standart bir kullanıcı olarak ve günümüzün koşullarını gözetmeden bir şey satın almak artık pek mümkün değil. Fiyat performans her şeyin onune geçer oldu. Bu durumda sizce bu iki telefon arasında "işte bu sebepten bunu satın almaliyim dediğiniz bir farklılik var mı ?" Hali hazirda S22 kullanıcısıyim belki eskiyi getir yeniyi götür ile telefonumu bu baglamda yenileyebilirim. Goruslerinizi bekliyorum.

8 Comments
S21_FE_
Active Level 7
Galaxy S
S23 ultra
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Kamera post processing, sd gen 2, ekran parlaklığı, pil ömründen dolayı s23
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 için paran varsa kesinlikle s23.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. S22 modelde amiral gemisi Çok kaliteli bir cihazdır öncelikle şunu belirtmek istiyorum Eğer cihazınızdan memnunsanız şikayetiniz yoksa hiç değiştirip de boşuna masraf yapmayın memnun olduğunuz halde değiştirirseniz Fuzuli gereksiz masraf olur. S22 ve s23 modelleri arasında s23 model daha avantajlı ve daha kaliteli.
Cihazı öne çıkaran yönleri.
Daha kaliteli işlemcisi daha iyi batarya daha uzun yazılım desteği kameraları arasında çok büyük farklılıklar var mı onu bilmiyorum O yüzden onu eklemeyeceğim. S23 modelin işlemcisi stabilizasyon konusunda daha verimli olduğu için bu sebep bile öne çıkarması için yeterli oluyor. S22den memnun değilseniz s23 modele geçmek mantıklı olur.
0 Likes
Kepler-45b
Active Level 3
Galaxy S
S22'den aslinds oldukcs memnunum zsten standart bir kullaniciyim extrem seyler kullanmiyorum. Ama s22'deki performans eksikligi biraz gozle gorulur. Oyinlarda sarj hizla azaliyor tabi bu ekranin 120 hz olmasindsn da kaynaklidir yukseltmek icin guzel firsatlar sunuyor samsung ama emin degilim. S23 baya ovgu almis istahimi kabartmiyor degil ama yarini dusunmeden de almak pek mumkun degil gibi.
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Performans eksikliği değil. S22nin işlemcisi bataryayı biraz yoğun kullanıyor bundan kaynaklı pil daha çabuk bitiyor. S22 ve s23 arasındaki hız farkı göz ile görülecek cinsten değil. Testlerde ortaya çıkar. Kamera konusunda ise aralarında ciddi bir **bleep** yok. Gece performansı dahil. Bu arada **bleep** yok demedim. Ciddi bir **bleep** yok sadece. S22 kullanıyor olsam kesinlikle S23e geçmeye gerek duymam. Ben s23 kullanıyorum ama s8 den geçtiğim için **bleep** yarattı. Sen o farkı hissetmezsin
0 Likes
GLXYAI
Expert Level 5
Galaxy S
Kesinlikle S23
0 Likes
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
İşlemci farkı büyük. S23 kesinlikle. Bataryada çok şey kazanırsınız. Min +1 yıl uzun ömürlü olur. İşlemci daha güçlü. En az %30 %40 pil performansı. Kamerada kazanırsınız. Yani bence geçin. S22 nin pil sıkıntı.