cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung S20FE Şarj

(Topic created on: 03-30-2025 10:09 PM)
168 Views
Jonesss
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhabalar İyi Forumlar S20FE Kullanıyorum Şarj Etme Ayarlarında Hızlı Şarj / Kablosuz Hızlı Şarj Özelliği Bulunuyor Bu Telefonu Şarj Etmek İçin "Süper Hızlı Şarj" Şarj Aleti İle Şarj Etsem Bir Sorun Olurmu? (Telefon İçin)

image

image

Neden Soruyorum Ayarlar Kısmında "Süper Hızlı Şarj" Yok Şarj Aleti Takınca Şarj Etme Yeri Değişiyor Ve "Süper Hızlı Şarj" Devreye Giriyor

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
AlperS23_S24
Active Level 7
Galaxy S
Bir zararı olmaz süper hızlı şarj 25w ile şarj oluyor demek telefon maksimum 25w şarj destekliyor. Samsungun şarj değerleri şöyle;
Hızlı şarj kapalı:10w
Hızlı şarj:15w
Süper hızlı şarj:25w

View solution in context

Solution
AlperS23_S24
Active Level 7
Galaxy S
Kutuya 15w şarj aleti koyuyor samsung. Eski telefonum A52s'te de aynı olay vardı telefon 25w destekliyor ama kutudan 15w şarj adaptörü çıkıyor bu da samsungun politikası. 25w ile şarj etmek isteyenlerin ekstra para verip harici olarak samsungun 25w adaptörünü alması gerekiyor.

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Solution
AlperS23_S24
Active Level 7
Galaxy S
Bir zararı olmaz süper hızlı şarj 25w ile şarj oluyor demek telefon maksimum 25w şarj destekliyor. Samsungun şarj değerleri şöyle;
Hızlı şarj kapalı:10w
Hızlı şarj:15w
Süper hızlı şarj:25w
Jonesss
Active Level 1
Galaxy S
neden peki kutusundan süper hızlı şarj çıkmadı onu anlamadım
Solution
AlperS23_S24
Active Level 7
Galaxy S
Kutuya 15w şarj aleti koyuyor samsung. Eski telefonum A52s'te de aynı olay vardı telefon 25w destekliyor ama kutudan 15w şarj adaptörü çıkıyor bu da samsungun politikası. 25w ile şarj etmek isteyenlerin ekstra para verip harici olarak samsungun 25w adaptörünü alması gerekiyor.
0 Likes
Jonesss
Active Level 1
Galaxy S
Anladım Çok Tesekkürler İyi Bayramlar
AlperS23_S24
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim size de iyi bayramlar🙂
0 Likes