cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bana önerilerde bulunurmusunuz

(Topic created on: 12-09-2024 10:08 PM)
204 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Size bazı sorular soracağım bana önerilerde bulunursanız sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var. S20fe kullanıyorum çoğunuzun bildiği gibi 2021 yılı Ekim'in 2'sinde aldım O zamandan bu yana telefonumda 4 adet sorun birikti. Bu sorunlar şu şekilde olmaktadır. 1 arka kapak kolaylıkla yerinden çıkabilir kılıf takılı olmazsa kılıfta kılı olursa sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. 2 Parmak izi sensörü beklemediğim şekilde Dün bozuldu Parmak izi sensörü yanıt vermiyor hatası alıyorum. 3 ekran Amoled yanıkları ile dolu. 4 bataryası biraz zayıfladı pil sağlığı %89-951 defa şarj edildi cihaz Bugün kontrol etti Samsung müşteri hizmetleri. Hedefim telefonu 5 yıl boyunca kullanmaktı ama 5 yılı doldurana kadar beklersen başka bir parçasında başka bir sorun çıkarsa telefon beş para etmez hale gelir ondan korkuyorum açıkçası. Sizce Şimdi mi satayım yoksa riske gireyim 5 yılını doldurmasını mı bekleyeyim ilk sorum bu olsun bir diğer soracağım şey de telefon alırsam amiral gemisi mi alayım orta üst segment mi alayım bu konuda kafamda karışık çünkü ben telefonlarda küçük ekran boyutunu seviyorum açıkçası Kendi telefonumun ekran boyutundan da memnun değilim çünkü cebime koyduğum zaman telefon varlığını çok hissettiriyor küçük telefon almak istiyorum küçük telefonlar da amiral gemisi segmentinde oluyor Şimdi benim uygulamalar fotoğraf video ses dosyası gibi verilerimin toplam miktarı 3 gb'dan çok 5 gb'dan az yapıyorlar şimdi küçük ekran sevdiğim için amiral gemisi telefon alırsam eğer kullanmayacağım bir sürü özelliği olacak çünkü çok da yormayacağım telefonu orta üst segment telefon alırsam eğer orta sınıfların ekranları da çok büyük oluyor Performansı da bana yeter açıkçası nokta atışı olarak sizce ne almalıyım orta sınıf mı amiral gemisi mi amiral gemisi alırsan boşuna almış sayılır mıyım. A55 modelin ekranı mesela küçük olsaydı tam bana göreydi.

22 Comments
flora_
Expert Level 5
Galaxy S
Direk telefonu sat yeni telefon al Ahmet, amiral gemisi bence.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Amiral gemisi alırsam kullanmayacağım özellikleri olacak orta üst segment alırsam boyutu Beni rahatsız edecek
flora_
Expert Level 5
Galaxy S
Minik bir telefon istiyorsan s22,23,24 bu üçlüye bakabilirsin
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Işlemciyi yormayacağım az veri yükleyeceğim alırsam boşuna almış sayılmaz mıyım bile kullanmayacağım özellikleri olacak kamera gibi
0 Likes
flora_
Expert Level 5
Galaxy S
Boşuna almış sayılmazsın çünkü kaliteliler ve uzun süre götürüyorlar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hani kullanırsam da nadiren
F-I-R-A-T
Active Level 10
Galaxy S
S23-s24 alabilirsin bence
Değişim kampanyalarını takip etmende de fayda var
Tabi dışarıda satarsan daha iyi ücrete satılabilir
Anonymous
Not applicable