cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S20 FE

(Topic created on: 12-26-2021 06:56 PM)
469 Views
Alexon
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır Samsung S8 kullanıyorum şimdi Samsung S20 FE ye geçme niyetim var fakat bugün teknosa'ya gittim fiyatlar çok aşırı derece artmış fiyat artışının sebebi de 2021'de Samsung S20 FE nin kasası değiştiği için fiyat farkı var diye bir bilgi söyledi bana oradaki görevli bu ne kadar doğrudur internette forumlarda araştırdım ama kasa değişikliği ile alakalı herhangi bir bilgiye rastlamadım Samsung S8 den S20 FE geçeceğim ama bu FE serisi normal S20 kadar kullanışlımı yani aradaki **bleep** nedir karşılaştırma yaptım ama işin içinden çıkamadım bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
usta55
Active Level 7
Galaxy S
Tartışmıyorum gerginde değilim insanın kullandığı cihazın kasasına **bleep** demesi ve bunu insanlara bilgi olarak vermesi ne acayip değilmi

View solution in context

0 Likes
13 Comments
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba,
Alacaksanız "SNAPDRAGON" varyantı alın. Arka kamerası gayet iyi, S20'ye gayet yakın. Ön Kamera orta seviyede. Ekran konusunda çözünürlük olarak daha düşük ama S20 FE'de 120 Hz var. Bataryası gayet iyi gidiyor. İşlemci çok hızlı. Gayet yeterli bir cihaz. S21'deki plâstik kasa ile benzer bir kasa yapısı var. Öneririm bu cihazı. S20 kadar fazla özellik yok ama S20'ye gayet yakın bir cihaz.

1-2 güne "3 Aylık Kullanım Değerlendirme" gönderisi açacağım bu cihazla ilgili, ona da bakmanızı öneririm.
usta55
Active Level 7
Galaxy S
S21 deki **bleep** kasamı yaa arkadaş hangi S serisinde **bleep** kasa kullanıldı bu zamana kadar neden veriyorsunuz bu bilgileri böyle
0 Likes
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy S
S21'de "plâstik" kasa bulunurken S21+ ve Ultra modellerinde "cam" kasa bulunuyor. Yanlış bilgi değil. S21'in kasası ile benzer bir kasa yapısı var, onu anlatıyorum. S8'in kasası daha premium hissettirir ama.
usta55
Active Level 7
Galaxy S
Kasa pilsstik değil arka kapak pilsstik
0 Likes
usta55
Active Level 7
Galaxy S
Gövde Malzemesi (Kapak)**bleep** (Cam Görünümlü)

Gövde Malzemesi (Çerçeve)Metal
Epeyden alınma beni kır önemli değil bilmediğin konuda yanlış bilgi verip insanları yanlış yönlendirme yeter😘😘
0 Likes
Solution
usta55
Active Level 7
Galaxy S
Tartışmıyorum gerginde değilim insanın kullandığı cihazın kasasına **bleep** demesi ve bunu insanlara bilgi olarak vermesi ne acayip değilmi
0 Likes
usta55
Active Level 7
Galaxy S
Yanlış bilgi verilecekse ben yardım istemiyorum etmeyin lütfen
0 Likes
usta55
Active Level 7
Galaxy S
Bilmediğim bir konuda konuşmaktan sa susmayı tercih ederim yardım ederken insanlara zarar vermemek adına
0 Likes
usta55
Active Level 7
Galaxy S
Kasan değişti yalan sallamış dolar artışından zam yaptılar düşüncede geri almıyorlar böyle yalan dolanla işin içinden çıkmaya çalışıyorlar
0 Likes