Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. View Post
Merhaba arkadaşlar uzun süredir 56-58-62 bin TL arasında olan s24 ultra 256gb modeli 52 bin TL'ye düşmüş, hem de satıcı Trendyol yani... View Post
Daha bugün **bleep** ettim belki daha önce vardı. Ekran parlaklığının tepkime süresini, hangi uygulamanın 60-120hz kullanacağını, güneş altında... View Post
Merhaba, ilk defa Samsung kullanıyorum, dolayısıyla pek alışık ya da bilgili değilim. One UI 7'yi beğeniyorum. One UI 8 7'den çok farklı... View Post
Arama esnasında telefon aramayı kapatıyor sebebi ne bilen varmı View Post
Sizce daha fazla para verip S24 almalı mıyım? Yoksa büyük ekran vesaire s24 fe mi almalıyım? Bence fazla para vermeye gerek yok gibi s24fe yeter... View Post
Bu aralar forumda çok görüyorum bu cihazın sıkıntısını bir tane de ben ekleyeyim; View Post
Arkadaşlar merhaba. Aşağıda görsellerini paylaştığım bir Log dosyası var telefonda. İndirilenler klasörüne geliyor. Siliyorum siliyorum geri geliyor.... View Post
Merhabalar bu iki telefon arasında kaldım genel olarak çok büyük telefon seven birisi değilim s23 Ultra Kız arkadaşımla s25 Ultra Ablam da var ve bana... View Post
User | Likes Count |
---|---|
723 | |
512 | |
427 | |
423 | |
374 |
User | Count |
---|---|
28 | |
26 | |
25 | |